• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Watch dogs oynanır mı?

HiImAli

Öğrenci
Merhabalar,Watch Dogs oynamak istiyordum ama çok arada kaldım.Bi kısım beğenmiş,bi kısım beğenmemiş.Karışık geldi Steamdeki yorumlar ve size danışmak istedim.Hikayeye önem veriyorum ama oynanış daha önemli benim için.Ne dersiniz?

Oynanış olarak iyi bir oyun gibi duruyor.
Merhabalar,Watch Dogs oynamak istiyordum ama çok arada kaldım.Bi kısım beğenmiş,bi kısım beğenmemiş.Karışık geldi Steamdeki yorumlar ve size danışmak istedim.Hikayeye önem veriyorum ama oynanış daha önemli benim için.Ne dersiniz?

Ben beğenmedim

Oynanabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama çok oynanırsa sıkar gibime geliyor.

Ben 4 kere bitirmiş biri olarak oynanır diyorum.

Açıkcası hackerı yönettiğimizi duyunca heyecanla aldım ama fos çıktı. Hacker dediği sadece kamera hackleyebiliyor.

Oynanır, fragmanı yüzünden insanlar beklentiye girmişti, bu yüzden bekleneni veremedi ama iyi oyun.

Tiksinerek oynanmaz diyorum.

Serinin atmosfer olarak en iyi oyunu birincisi bence. Film noir havası var, kasvetli karanlık, senaryo ve karaktere empati yapmak kolay. İkincisindeki ergen muhabbeti yüzünden bir türlü içine girememiştim. Üçüncüsünü hala denemedim ama yorumlar kötü.