watch dogs 1 mi 2 mi

EtiJhin

Doçent
Reaksiyon puanı
147
hangisini yüklemeliyim watch dogs 1 mi 2 mi bu arada bilgisayarım pek iyi sayılmaz

intel core 2 duo 2.53Hz

4gb ram gt8600 ekran kartı watch dogs 1 indirmiştim bi kere oyuna tıklıyorum aşırı derecede yavaş bir şekilde ileliyor bir buçuk saat oyun girsin diye bekledim sonra sildım şimdi diyenler olucak watch dogs 1 bu kadar kasıyorsa 2 yi napıcan diye bunu
gibi videolardan gördüm adamlar benim sistemime yakın bir sistem ile rahat şekilde oynuyorlar o yüzden danışmak istedim watch dogs 1 mi indirmeliyim 2 yi mi lütfen yardımcı olun kasma sorununa da yardımcı olursanız sevinirim

bu arada watch dogs 1 yada 2 nin indirmem için link atarsanız mutlu olurum ...

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Watch dogs serisini oynamış biri olarak; başka oyuna yönel diyorum. Tamam iyi hoş oyunda bir süre sonra sıkıyor. Ayrıca sistemin wd 2 yi kasabilir. Nedeni ise optimizasyon sorunlu olması. Illa oynayacaksan 1'i indir kanser olmazsın hem hikayesi daha iyi gibi.

EtiJhin

Doçent
Reaksiyon puanı
147
Watch dogs serisini oynamış biri olarak; başka oyuna yönel diyorum. Tamam iyi hoş oyunda bir süre sonra sıkıyor. Ayrıca sistemin wd 2 yi kasabilir. Nedeni ise optimizasyon sorunlu olması. Illa oynayacaksan 1'i indir kanser olmazsın hem hikayesi daha iyi gibi.
indirebileceğim bir site önerirmisin