Tecnopattankaçan
Asistan
Ben açık dünya tarzı oyunları seviyorum bu yüzden 10 dk önce watch dogs 1 ve 2'yi satın aldım. Mapleri yeterlimidir?
Çok tatmin edici olmasada. İş görür niteliğinde. Ayrıca wg2 nin haritasını ben beğenmiştim.Ben açık dünya tarzı oyunları seviyorum bu yüzden 10 dk önce watch dogs 1 ve 2'yi satın aldım. Mapleri yeterlimidir?
WG 1 ile 2 arasında harita farkı ne kadar biri 13 GB diğeri 24 çünkü.Ne kadar süre oynayacağınıza bağlı. Oyunu hikaye modunda oynayıp bitirecekseniz yeterli bence.
Ne kadar süre oynayacağınıza bağlı. Oyunu hikaye modunda oynayıp bitirecekseniz yeterli bence.
Haritalar çok aklımda değil şuan, en son uzun zaman önce oynamıştım.WG 1 ile 2 arasında harita farkı ne kadar biri 13 GB diğeri 24 çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani şöyle söyleyeyim 1'i hikaye için 2'yi hem hikaye hem gezmek için oynayacağım.
2 seriyide bitirmiş biri olarak bana gta 5 haritasının tadını vermedi asla.WG 1 ile 2 arasında harita farkı ne kadar biri 13 GB diğeri 24 çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani şöyle söyleyeyim 1'i hikaye için 2'yi hem hikaye hem gezmek için oynayacağım.