Warcraft yardımı

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Warcraft oyununa başlamak istiyorum.Fakat oyunu almaya gittiğimde 4 çeşiti vardı kararsız kaldım.önce hangi versiyonunu almam gerekiyor.yardımlarınızı bekliyorum.Bugün iş çıkışı gidip alacam.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
4'ünü de alacaksın dostum. Orjinal oyun World of Warcraft, sonra ek paketi Burning Crusade var. Daha sonra geçtiğimiz yıl çıkan paket Wrath of the Lich King. En son ise geçtiğimiz günlerde çıkan Cataclsym adlı paket var. Bu dördü olmadan oyun eksik oluyor.

Her bir oyun bedava şifresi verdiği için dört aylık bedavan olacak. Bu iyi yanı kötü yanı ise 5 yıllık patchler filan derken 24 saat boyunca makine bir şeyler yükleyecek :D

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Önce şunu açıklığa kavuşturmak lazım; Warcraft mı yoksa World of Warcraft mı :) Eğer WoW'sa The Dark Knight açıklamayı yapmış zaten. Değilse normal Warcraft'ı indirmen için link bulabilirim :)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
1-60 lvl arası oynamak için wow yeterli. 60-70 arası için Burning Crusade 70-80 için Wrath of the Lich King 80-85 ve yeni itemler için Cataclsym alman gerekli

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
tavsiyem wow oynayacaksan şudur: Tek tek DVD lerini alacağına tanıdık bir arkadaşın varsa ondan hazır oynanan açık klasörünü al. 15-20 GB arası bir şey. Yoksa tüm DVD leri kuracaksın artı 1 hafta kadar güncellemeler sürecek.

Düzeltme: arkadaşından aldığında klasörü tabi hemen giremeyeceksin. WOWdan keylerini de satın almalısın :)