War thunder oynayan var mı? Varsa da bana taktik verebilir mi? :)

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Son zamanlar War thunder oynamaya başladım. İlk 100 maçta büyük ihtimalle diğer yeni oyuncularla oynamamı sağlayan matchmaking vardı çünkü her oyun gözüm kapalı 10 leş alıyordum. 100 oyundan sonra oyun zorlanmaya başladı çünkü artık maçlarda seviye 100ler de görülebiliyor. Oynayan varsa bana birkaç ipucu verebilir mi? :)

Şu anlık kara güçlerini oynuyorum. Hava ve donanım güçlerini oynamayı düşünmüyorum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Baya baya oynamıştım. Güncellemelerin boyutu yüksek olduğu anda silmiştim.

En çok tanklarla oynuyordum. Tankların hepsini ortalama 4 seviyyeye kadar yükseltmiştim 5 seviyyede tanklarımda vardı.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
onun forumu var herhalde orda sorman daha iyi
Doğru ama bu forumdan da sormak istedim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya baya oynamıştım. Güncellemelerin boyutu yüksek olduğu anda silmiştim.

En çok tanklarla oynuyordum. Tankların hepsini ortalama 4 seviyyeye kadar yükseltmiştim 5 seviyyede tanklarımda vardı.
Ben şu anlık sadece tanklarla oynamayı düşünüyorum. Şu an 1.3’teyim ve iyi olana kadar 2,3’ten yükseğe çıkmayı düşünmüyorum. Bu seviyede bile 100 level oyuncular oluyorsa daha yükseklerini düşünemiyorum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Oynarken öyle bir yer seç ki sadece Ateş açmaya delik olsun. Vuramasınlar seni.
Çok eğlenceli hal alıyor öyle

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Oynarken öyle bir yer seç ki sadece Ateş açmaya delik olsun. Vuramasınlar seni.
Çok eğlenceli hal alıyor öyle
Eğlence modunda söyle yapınca sıkılıyorum ama evet,güzel yer seçmek çok önemli. Alman ve Sovyet tankların setini hazırladım. Sanırım hepsi de çok güzel tanklar. Yine de sıkça ölüyorum diyebilirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada harbiden boyutu çok yüksekmiş. Oyunu 2017’de indirip bir hafta oynamıştım. O zamanlar kaç GB idi bilmiyorum ama şu an 30gb. Vay be...