War Rock Resmen Türkiye'de!

kaantopal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Öncelikle kendimi tanıtayım, Videoda gördüğünüz Kaan Topal isimli şahıs'ın ta kendisiyim.

----
Mesajıma öncelikle Berkin'e teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Açılış partisinde bize eşlik ettiği için buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.

Şimdi gelelim asıl konumuza ;

" Darknes$ " -> Oyunda hek vardır, evet bu bir gerçek ama bu güne kadar piyasaya çıkmış tüm FPS oyunlarının hepsinde hack olmuştur olacaktır. Önemli olan hack'in olması değil, hack'e bulduğun çözüm yoludur.Bu çözüm yolu ne kadar hızlı olursa oynayan oyuncu ve yapımcı firma için o kadar avantajlıdır. Nitekim hiç bir firma kaliteli oyuncusunu kaybetmek istemez. ( Kaliteli oyuncu = Oyunun hakkını vererek oynayan oyuncu profilidir. ) Bu yüzden K2 Network INC. ve Dream Execution ve AhnLABS ( GameGuard ) firmaları olabildiğince hızlı bir şekilde çalışmaktadır.

" OnLT " -> Nasıl programladıkları hakkında bir bilgi veremeyeceğim fakat, oyunun eski bir kodlama üzerinde olduğunu belirtmek isterim. Nede olsa War Rock, Dream Execution firmasının zamanında Nexon Kore'ye sattığı bir oyun (Sadece Kore için). O yüzden eski bir kodlaması var ve bu yüzden açıkları var. Fakat bu sorunların yakında tamamiyle çözüleceği biliniyor.

" konsolos " -> Evet, haklı olabilirsin. İki kelimeyi bir araya getiremiyor olabilirim ama gerektiği zaman politik olabiliyorum. Kaldı ki zamanında Teknoloji TV'de yaptığım program buna bir alt yapı sunuyor. Fakat Lan Party günü 3 gün uykusuz bir hali ile gittiğim orada tüm organizasyon ile uğraşan tek kişinin ben olduğum düşünülürse ve sabah'ın 7'sinden akşam'ın 10'una kadar koşuşturup sonra Berkin'in gelip güzel soruları bana yöneltmesi, işte tüm ipler burada kopuyor. Benim aklımda Berkin yanımdayken belki en az 10bin tane şey vardı.Dikkat ederseniz Berkin'in sorduğu sorulardan sonra bile bir duraksama yapıp, acaba bu adam ne dedi gibi bir yüz ifadesine bürünüyorum. Emin ol bundan sonra Berkin'e reportaj verirken cümlelerimi daha dikkatli kuracağım ;)

" OnLT " -> 12bin üye görememiş olabilirsin, nede olsa internet aleminde milyonlarca site var. Hangisine girdin bilmiyorum ama bizimki onların arasında " warrocktr.com " adıyla anılıyor. Açıkçası siyasetçi olmadığım için vaatlerde bulunmama gerek yok =)

" yusufsan21 " -> Sevmeyebilirsin, saygı duyarım.

" TazzzY " -> Bu kanıya nereden vardın bilmiyorum ama yanlış bir düşünce.

" Cybernetic " -> Bu fiyatlar zaten bilinen fiyatlar, bakın şunu belirtmek istiyorum oyun Free2Play ( Oynamak ücretsiz ), sadece kendinize ekstra özellikler eklemek istiyorsanız ekstra para ödüyorsunuz. Yani sanmayın ki bize para verin düşüncesi içerisindeyiz. Oyunumuzu oynayın fakat bizimde sizlere kaliteli hizmet sunabilmemiz için bir gelirimizin olması lazım. Yaşadığımız şu 21. yüzyıl içerisinde kimse kimseye bedavaya bişey vermez, vermemektedir. Şöyle bir düşünürseniz eğer; sadece Türkiye Server'ı için 50bin Euro aylık masraf yapılmaktadır. 3 adet Türkiye Server'ı olduğunu söyleyebilirim size. 4.sü ise büyük bir süprizle tanıtımı yapılacak.

" XyMoX " -> Evet, oyunun Türkçe versiyonu yapılıyor fakat bu bir satış mantığı değil. Yapılan araştırmalar sonucunda Türk oyuncu profilinin %80'i ingilizce bilmediği ortaya çıkıyor. Eğer siz bir oyun dağıtımcısı iseniz size önem veren ülkeye, sizde değer verirsiniz.

" 0ReiS0 " -> 24 yaşındayım.

" eray045 " -> Neresinin boş olduğunu anlamadım, eğer Türkiyede bir dağıtımcı firmanın aktivite yapmasını boş olarak görüyorsan, sanıyorum iki kulağının arasında bulunan havza biraz boş kalmış. Eğer ki dolusunu yapabiliyorsanız buyrun sizi rekabete davet ediyorum.

" OnLT " -> Tabii ki herkes istediği konuda yorum yapabilir, sonuçta Özgür bir ülkede yaşıyoruz.Şuda bilinmelidir ki biz insanların olumlu ve olumsuz her türlü yorumlarına açığız. Çünkü bir firmayı lider yapan özelliği ilk önce müşteri memnuniyetidir. Diyeceksiniz ki biz mutlu değiliz ( veya bir çoğunuz ), tamam olabilir ama 16 milyon insanı mutlu etmek zordur. 70 milyonluk bir ülkede yaşıyoruz, şu günün şartlarında çevrenize baktığınızda ne kadar insanın mutlu ne kadar insanın mutsuz olduğunu görebilirsiniz. Bu sadece Türkiyede değil tüm dünyada olağan birşeydir.

Açıklamam biraz geç olmuş olabilir fakat tüm arkadaşlara bekledikleri cevabı verdiğimi umuyorum.

Vaktinizi ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Kaan Topal

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
" OnLT " -> 12bin üye görememiş olabilirsin, nede olsa internet aleminde milyonlarca site var. Hangisine girdin bilmiyorum ama bizimki onların arasında " warrocktr.com " adıyla anılıyor. Açıkçası siyasetçi olmadığım için vaatlerde bulunmama gerek yok =)
Evet bir hata olmuş. 1. Mesajda warrockmeydani.com linki verilmiş, bende oraya girdim. warrocktr.com miş. Başarılarınızın devamını dilerim.