WANTED Sorular ?!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dün sabah wanted weapons of fate adlı oyunu bitirdim tabi türkçe yama ile.

Sonra filmini indirdim filmini de izledim bir güzel dublajlı ama merak ettiğim şeyler oldu.

1-Kalbin saniyede veya dakikada ikisinden biriydi 400 kere atması mümkün müdür?Atarsa ne olur?Filmdeki gibi daha hızlı görme falan öyle şeyler olur mu?

2-Saçma da olsa soracağım.Merminin kavisli gitmesi herkesin aklında en çok kalan şey olmuştur belki.Filmdeki gibi odada koştursun ya da şerit değiştirsin istemiyorum ama 1 cm hatta mmlerle ifade edilecek kadar kavisli gitmesi mümkün mü ?Mümkünse nasıl?Elin daha mı hızlı hareket etmesi lazım?

3-Niye bize böyle örgütler(halıcılık,kilimcilik,esnaflık örgütleri)ve de gönderdikleri böyle güzel kızlar (angelina jolie) denk gelmez?

Not:Merak edenler için film ve oyunun müziği Danny Elfman-The Little Things .

Diğer not:Ne böyle saçma saçma soru bunlar olur mu öyle şey demeyin.Sonuçta hiç bir şey imkansız değildir dimi.Olmayacak diye bir kaide yok.Ha bu arada Libya'ya dalmış batı(koalisyon gücü vs vs) ne iş ?

Reaksiyon puanı
189
1- Kalbin saniyede 400 defa atması demek dakikada 24000 defa atması demek, bunu da kaldıracak bir bünyenin olabileceğini hiç sanmıyorum...

2- Merminin kavisli gitmesi imkanlı bile olsa normal bir insanın bunu yapması imkansız. Kaldı ki bana sorarsan merminin kavisli gitmesi de imkansız. Namludan çıktıktan sonra belli bir eksende döne döne gittiğini biliyorum ama kavis bence imkansız.

3- Denk gelse de san bakmaz onlar :D Boşa kafa yorma :D

tunc4hmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalbin o kadar atması dakikada bence de olamaz ama mermi işi olabilir aslında.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dakika diyecektim ya pardon aklımda saniye diye kalmış ilk soruya tekrar cevap :D

Filmde mermi odayı dolaşıyordu böyle kadın soldan atıyordu odayı dolaşıyordu sağdan kadına giriyordu :D

Hem niye bakmasınlar Angelina Jolie gelsin demedik soyadı Jolie olmasa da olur :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Çocuk sersemliyordu mersemliyordu kıpkırmızı oluyordu hap içip düzeliyordu da öyle olunca çocuk sinekleri kanatlarından vuruyordu.Yok daha iyi görüyormuş falan.Hani keskin nişancılar nefes tutuyo ya daha iyi vuruyorlar hedefi ama aynı zamanda kalp atışları yükseliyor falan.Tüh be oyununda tadı damağımda kaldı ikincisi çıkar mı acep ?Ha bu Libya olayına ne diyonuz ?