Wan Işığı Normal mi ?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Zte türk Telekom fiber modem ve Nokia ont cihazı kullanıyorum fiber internet için dikkatimi çeken şu oldu ont cihazında ki lan ışığı ile modem de ki Wan ışığı aynı anda çok seri ve hızlı şekilde arada bir yanıp yanıp sönüyor zaten resimde gördüğünüz koyu yeşil kablonun bir ucu Küçük cihazda ki lan a diğer ucu da modem de ki Wan yerine bağlı bu kadar hızlı ve aşırı seri şekilde yanıp sönmesi bu ışıkların normal mi yani internetin gelişinde bir sorun yoktur dimi ?
9f7bfbdd4f80b651ff1870862a18a21e.jpg

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,591
HDD bilgi aktarım işığı oluyor ya eski kasa üzerinde. Birşeyler kopyalanınca yada hdd çalışmaya başlayınca yanıp sönüyor işık.

İnternette veri transferi olduğunda da o işıklar hızlıca yanıp söner. Bağlantı aktarımı olduğunu anlaman için yanıp sönüyor.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
HDD bilgi aktarım işığı oluyor ya eski kasa üzerinde. Birşeyler kopyalanınca yada hdd çalışmaya başlayınca yanıp sönüyor işık.

İnternette veri transferi olduğunda da o işıklar hızlıca yanıp söner. Bağlantı aktarımı olduğunu anlaman için yanıp sönüyor.
Çok sağolun hocam bende bir sorun var sandım oyunlarda pingim saniyelik olarak yükselip düşüyor baya tekrar ediyor bu bende benim cihazlarda falan sorun var sandım benden değilmiş o sorun herhalde servis sağlayıcımiz türk Telekom altyapısı altında d smart kullanıyoruz yurtdışı çıkışları ile sorunları var şu aralar herhalde