ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
trafiğe çıkmasını yasakladıkları günler de geliyor çok yakında emisyonları daha düşük istediklerinden vw o skandalı yaptı...Klasik bu klasik.![]()
trafiğe çıkmasını yasakladıkları günler de geliyor çok yakında emisyonları daha düşük istediklerinden vw o skandalı yaptı...Klasik bu klasik.![]()
Aynen hocam o arabanın asıl olayı o sarı siyah rengi .Mustang güzel. Yeni Camaro'ları çok beğeniyorum. Transformers'ta da BumbleBee vardı. İzleyenler bilir belki. Yani küçüklüğümden beri sevdiğim bir araba.![]()
Asalete bakarmısın arkadaş. İsmi yeter "Camaro"
Google'dan çevirdim ve sonuç:eşekarısı ...
sarı siyah eşek arısı gibi diyorum ...
Bende bmw ci olarak X5 derim ancak arazide başarılı değil .Hocam bir BMW ci olarak X6 çok kaba bir araç arka kısmı özellikle X6 yerine X5 almayı tercih ederim![]()
Grand chooroke Range overdan daha üstundür arazide Chooroke gerçek bir jeep tir .Belkide parasını "EN HAKETMEYEN" SUV'dur Grand Cherokee. Geyik testi ve malzeme kalitesi vasat. Range Rover al kafa rahat![]()
Aynı sınıf değiller. Ve range overın ustune daha iyi rakipler varRange Rover der geçerim.Ama ikisinden birini kıyaslayacak olursak Ford Ranger.