- Reaksiyon puanı
- 9,165
Olsun da X5 olsun.Hocam bir BMW ci olarak X6 çok kaba bir araç arka kısmı özellikle X6 yerine X5 almayı tercih ederim![]()

Olsun da X5 olsun.Hocam bir BMW ci olarak X6 çok kaba bir araç arka kısmı özellikle X6 yerine X5 almayı tercih ederim![]()
o ölü doğmuş esas iyi olan X5 X6 tutmamış model.BMW X6![]()
X6'nın arka görüşü boyutuna nazaran çok kısıtlı. SUV sınıfında Range Rover İç/Dış 1 numara benim için.BMW X6![]()
Kesinlikle SUV Konusunda Range Rover. Adamlar işi biliyor. Sport HSE 3.6 modeli çok hoşuma gidiyor bir de çok yakmasaX6'nın arka görüşü boyutuna nazaran çok kısıtlı. SUV sınıfında Range Rover İç/Dış 1 numara benim için.
Belkide parasını "EN HAKETMEYEN" SUV'dur Grand Cherokee. Geyik testi ve malzeme kalitesi vasat. Range Rover al kafa rahat
Ne yaptınız hocam.Range Rover al kafa rahat![]()
Elektriklisi var zaten. (Hybridte olabilir.)yakında Range Rover da elektrikli olacak...
Ne yaptınız hocam.Range Rover almak kolay mı? Bir de öğrenci için düşünün bunu
.
Nissan GTR'ı seviyorum.Elektriklisi var zaten. (Hybridte olabilir.)
Asla almayacağım arabalar benim bu suvlar. Bunlar daha çok 35-45 yaş arası heyecan aramayan sakin baba arabası
Ben M550xd - Panamera Diesel falan alırım bu paraya
![]()
Bunları sevmeyen zaten ...Nissan GTR'ı seviyorum.
nissan gtr - Google Görseller'de Ara
Lamborghini Urus
bmw - Google Görseller'de Ara
bütün modelleri komple elektrilikli olucak şarj sorunu da bitecek o zamana çünkü bazı ülkeler dizel'i yasaklıcak...Elektriklisi var zaten. (Hybridte olabilir.)
Asla almayacağım arabalar benim bu suvlar. Bunlar daha çok 35-45 yaş arası heyecan aramayan sakin baba arabası
Ben M550xd - Panamera Diesel falan alırım bu paraya
![]()
Markası Jeep olmalı.![]()
Konusu açılmışken şu arabanın markası modeli nedir bilen var mı
+1905 Rubican...@MrSmoke
Jeep Wrangler / Rubicon.
Sesi kötü bunun yaBende şunu şöyle bırakayım hocam.![]()
Sesi geçtim v10 olması yeter canavar canavarSesi kötü bunun yaV8 olsa..
Bu nasıl?![]()
Aşkım benim ya...
Mclaren Mp4-12C
Klasik diyosan Mustang hocam.
Ama süper gözükmüyor mu?o GTO tarihi eser üretildiğinde sen portakalda vitamindin...
belki o portakal daha tohum bile olabilir...
görüntüsü güzel de hava yastığı,abs,asr ve esb yok onda...Ama süper gözükmüyor mu?![]()
Klasik bu klasik.görüntüsü güzel de hava yastığı,abs,asr ve esb yok onda...
Mustang güzel. Yeni Camaro'ları çok beğeniyorum. Transformers'ta da BumbleBee vardı. İzleyenler bilir belki. Yani küçüklüğümden beri sevdiğim bir araba.1970 serisine hasta olan tek ben değilim herhalde
Sırasıyla Mustang-Charger-Challenger-Camaro