kardeş senin bu kilo kaybından dolayı vucunda çatlak sarkma v.s oluştumu ya bende 80 kg dum şimdi hızla kilo almaya başladım dün tartıldım 93 kg olmuşum boyum 180 cm şu an 13 kg fazla kilom olduğunu diyete başlamayı düşünüyorum tavsiyen varmıdır bu konuda.ben 3 aydır aktif olarak bisiklet kullanıyorum, dışarı çıktığımda her yere bisikletle gider oldum, birazcık ta diyetle 110kgdan 90kg'a düştüm diyeceğim o ki insan vücuduna yatırım yapınca karşılığını alıyor o yüzden 3 ay 5 ay demeden çalışıp vücudunuza bu yatırımı yapın şekillenmesinden ziyade karşılığını almanız önemli![]()
kardeş senin bu kilo kaybından dolayı vucunda çatlak sarkma v.s oluştumu ya bende 80 kg dum şimdi hızla kilo almaya başladım dün tartıldım 93 kg olmuşum boyum 180 cm şu an 13 kg fazla kilom olduğunu diyete başlamayı düşünüyorum tavsiyen varmıdır bu konuda.
az yiyerek vucut yapabilirmisin peki yani hem diet tarzinda hem antremanla (biz buna anasi guzel diyoruz ) mutlaka agir bir antremandan sonra yemek gerekiyor gibime geliyor yemezsen gelisim pek gorulmez demi ?
Agırlık antremanından sonra Protein agırlıklı beslenmezsen hatta hıc beslenmezsen elınde olanıda kaybedersin kaslar antreaman sonrasında olusan mıkroyırtıkları duzeltemeyıp kuculme gosterir...
hmm hocam peki protein destegine ne diyorsunuz ? Antremandan sonra once
şöyle açıklayayım :kardeş senin bu kilo kaybından dolayı vucunda çatlak sarkma v.s oluştumu ya bende 80 kg dum şimdi hızla kilo almaya başladım dün tartıldım 93 kg olmuşum boyum 180 cm şu an 13 kg fazla kilom olduğunu diyete başlamayı düşünüyorum tavsiyen varmıdır bu konuda.
eyw kardeşim sağolşöyle açıklayayım :
100+kg olunca zaten vücudunuz sarkıyorsporla bu sarkıklık azaldı, çatlak ise yok
13kg çok bir fazla değil sağlıklı olarak 2 ayda verirsiniz ekmeği şekeri ve tuzu azaltıp düzenli beslenmeniz gerek biraz sporla desteklerseniz harika bir forumunuz olur![]()