Fedoralover
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Anlattıklarınızı bende katılıyorum. Normalde istese özel kuvvetlerini yollar yakalatır ama Snowden Rusya da o devletin koruması altında. Yani olay biraz da siyasete giriyor. Bir de dediğiniz olay Azerbaycan-Ermanistan savaşında da olduğu gibi benzer durumlar var. Büyük devletler bu şekilde ki savaşlardan para kazanıyor. Tor zaten amerika'nın askeri bir araştırma ağı diye öğrenmiştim ve o ağı kullanarak %100 anonim olamayız ki zaten %100 anonimlik diye bir şey yok. Tor ağını vb. anonimlik olaylarına zaten NSA vb. kurumlar siber güvenlik uzmanları tarafından suçlu kişiler büyük ihtimalle hacklenerek bulunuyordur. Yani aslında anonimlik uygulamalarının Amerika vb. ülkelerde yasaklanmamasının sebebi bence sazan avıhackerlik dediniz de,devletler istedikleri vakit bunları yakalar,eğer yakalamıyorlarsa,bildikleri ,düşündükleri vardır.
amerika da devlet içinde devlet var,tabi başka ülkelerde de,şöyle düşünün devlet içinde 2 yasal bölüm çatıştığında (bunu açıklayacak değiller tabi)diğer bölüm, karşı bölümün açıklarını ortaya çıkarıp ,o bölümün kapanmasını,yargılanmasını sağlamaya çalışırlar.
en basitinden virüs programları,durmadan yeni virüsler çıkıyor,insanlarda antivirüs programları alıyor boyuna,ee silah satmak için savaş,antivirüs satmak içinde virüs programı lazım.
o deep wep denilen olaya gelince IBF,AİC bunlardan haberi yok mu sanki,belkide kendileri de içindedir.hatta onların yönetmediği ne malum.
madem filimlere bu kadar takılıyorsunuz,şu ben,sen başkasının yazdıkları google hergelesinin süzgecinden geçmiyor mu,geçiyor elbet.ama onlar için tehlike arz eden cümleler geçtiği an orada kırmızı ışık yanıyor)aslında yazmama gerek bildiğinizi düşünüyorum.
filimlerde bunları parça,bölük anlatıyorlar zaten.
Şu an sanal zekayı geliştirmeye çalışıyorlar ,malum filimlerdede bunu aşırı şekilde anlatıyorlar.
ışık hızında ben daha tuşun harfine basar basmaz google serverlerinin ağına düşüyor.
uğraşmıyorlar,onlar cata pata ile değil asıl olan nitrogliserinin yapıldığı yeri arıyorlar.
konu uzar gider fazla anlatmaya gerek yok.her şey ortada,yap bozu birleştiren görür,

Beni yanlış anlamayın lütfen. Başta da söylediğim gibi illa ki bir yolu vardır. Söylediğiniz gibi orada biraz yanılmışım kusuruma bakmayın.Twitter'da birden çok IP adresi kullanımı veya farklı konumlardan yapılan hesap erişimleri, hiç sıkıntı yaratmaz mı diyorsun? Tor ve VPN çalışma biçimi aynı mı ki?
(VPN üzerinden konuşulan bir konuyu, Tor, hacker, Twitter ve anonimlik üzerine getirmek, yazmadığım şeyleri yazmış gibi dillendirmek ve cevap vermek? Bu konudaki mesajlarımı ve verdiğiniz yanıtları lütfen tekrardan okuyunuz. Niyet okumak yerine yazdıklarımız üzerinden konuyu ele alalım.) Sevgiler.