Volvo S70

InsaneHercules

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhaba Volvo s70 alıcam. kafaya koydum. ama çoğu insan sürekli sorun çıkartıyor diyor. en son 2000 modeli var. çoğu da zaten otomatik. aracı sevdiğim için almak istiyorum biraz biligiye biraz da deneyime ihtiyacım var bilgi verirseniz sevinirim.

timeisbad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende 98 model T5 var. Masraf ister istemez çıkarıyor. Masraf biraz size bağlı . En ufak bir aksaklık rahatsız ederse para harcatır. Yaşı gereği
Ama araba on numara. Gerçekten zevkle kullanıyorum.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,372
Bende 98 model T5 var. Masraf ister istemez çıkarıyor. Masraf biraz size bağlı . En ufak bir aksaklık rahatsız ederse para harcatır. Yaşı gereği
Konu 18 kasım'da açılmış ve arkadaşta en son 18 kasım'da aktif olmuş.Bu konu'ya mesaj yazmanız biraz mantıksız olmuş.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Konu 18 kasım'da açılmış ve arkadaşta en son 18 kasım'da aktif olmuş.Bu konu'ya mesaj yazmanız biraz mantıksız olmuş.

Sonuçta 1-2 sene geçmiş bir konu değil yani neden böyle yazdınız ki?

Hocam volvo araçların parçaları pahalı işçiliği pahalı ha deyince parça da bulamıyorsun bir de siz çok eski bir model almak istiyorsunuz. Bence aracı aldıktan sonra mutlaka bir miktar para koyun kenara.

InsaneHercules

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Çok teşekkürler arabayı satın aldım umarım sorun aksaklık çıkarmaz araba 1999 model otomatik 99 model güzel arabaymis gerçekten çok kullanışlı lakin sanroof'u bırak sıkıntılı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ya pek dikkat çekici bir konu değil S70 Volvo belki yazarlar diyerek bu konuyu açtım ilginiz için teşekkür ederim yinede ?

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,372
Çok teşekkürler arabayı satın aldım umarım sorun aksaklık çıkarmaz araba 1999 model otomatik 99 model güzel arabaymis gerçekten çok kullanışlı lakin sanroof'u bırak sıkıntılı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ya pek dikkat çekici bir konu değil S70 Volvo belki yazarlar diyerek bu konuyu açtım ilginiz için teşekkür ederim yinede ?
Hayırlı olsun.