Volkswagen'in 800 Bin Aracı Daha Hileli!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Herseyi anladim fakat 60 kisi yasamini yitirebilir cumlesini anlamadim ne zarari var bunun ?

Reaksiyon puanı
16,128
egzosttan zehir saçyor her vw kullanıcısı potansiyel katil diyor...

udmexper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
heryerde yasaklandı bizde hala skoda seat ve vw satışları jetta caddy hariç devam. O da vw kendı durdurdu satışı bizim ilgili kurumlardan ses seda yok. Bizim ulkemızın ne durumda oldugunu görunce insan uzuluyor. Gelecek nesıllere yazık somurulmeye devam

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
heryerde yasaklandı bizde hala skoda seat ve vw satışları jetta caddy hariç devam. O da vw kendı durdurdu satışı bizim ilgili kurumlardan ses seda yok. Bizim ulkemızın ne durumda oldugunu görunce insan uzuluyor. Gelecek nesıllere yazık somurulmeye devam
Bizim ülke geride bazi makinalarda avrupa suan euro4 e gecti biz euro3 teyiz bizimde gecmemiz lazim sanki motor üreten kac firma var çoğu ithal zaten

Mr.Unknown

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Ilk aracim Volkswagen di böyle bir hata yapmasını istemezdim cezayı hakettiği bir gerçek ama nasıl bir ceza almali bilemiyorum

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
vagbotlar isyan etti... seri katil vag...

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yapmayın Allah aşkına vw hile yaptı ama ülkemizde sanki kirli havayı sadece vw üretti gibi düşünmeyin. Binlerce kamyon otobüs var arkasında kara bulutlar ile gezen. Amerika'daki euro 6 testinden zaten dizel motor geçemiyor ki

Mr.Unknown

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Yapmayın Allah aşkına vw hile yaptı ama ülkemizde sanki kirli havayı sadece vw üretti gibi düşünmeyin. Binlerce kamyon otobüs var arkasında kara bulutlar ile gezen. Amerika'daki euro 6 testinden zaten dizel motor geçemiyor ki
Bende o düşünce içindeyim ama damgayı yiyen Vw oldu

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
uydurma be... testi geçemese üretimi durdurulur... USA kurallara çok katı şekilde bağlı uymayan yanar...