• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Volkan Demirel İnsanı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaşanan rezaletler birer birer ortaya çıkmaya devam ediyor!..

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in, sarı kırmızılı tribünlere edep yerini tutarak gösterdiği iddia edilmiş ancak Volkan'ın bu hareketi tribünlere değil, kasığındaki ağrıdan dolayı yaptığı ileri sürülmüştü!..

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında bu çelişki de ortadan kaldırıldı ve sarı lacivertli kalecinin, Galatasaray tribünlerini yönelik hareketi net olarak tespit edildi!.. Görüntülerde, Volkan orta yuvarlağa kadar geliyor ve Galatasaray ceza sahasında futbolcular kavga ederken, edep yerini tutarak Ali Sami Yen'in kapalı tribününe dönüyor. Volkan'ın bu hareketi sonrası tribünlerde adeta infial yaşanıyor, kapalı üst tribünde bulunan sarı kırmızılı taraftarlar, alt tribünün çatısına çıkarak büyük bir tehlikeye neden oluyorlar. Bu arada kapalıdan gelen bu tepkiye sarı lacivertli kalecinin, elini "hadi oradan" anlamında yukarı ve aşağı doğru sallaması da gözlerden kaçmadı.

"O AN "

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/74888_3_090413165559.jpg

kaynak : http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=74888

Soruyorum size siz o tribünde olsanız 0-0 ın her angol yiyebiliriz yada öne geçebilirizin heyecanıyla stresiyle yerinizde duramazken o coşkyla size karşı şeyini gösteren bi MİLLİ kalecinin bu hareketine yerinizde mi dururdunuz ? yoksa ...

Nouma yaptı aynı şeyi "sınır dışı" edildi. volkana ceza verilmez bile :icon_-1:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla o kadar olay var ki bu konu hakkında hiçbirini açmak istemedim. Gören gördü zaten olan biteni.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bence iki takımda saçmaladı ama Suçu başlatan lugano anlamıyorum profosyonel futbolcular nasıl bir böyle bir salaklık yapar Bu hareketi kasıtlı yapmışsa o tuttuğu şeyi Neyse burası forum ama Terbiyesizlik yarın milli takımda yan yana oynucak oyuncular Bunlar...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Maçta ne GS Liler FB lilere nede FB lilere GS lilere Suç Bulsun . 2 Tarafta Rezil Ve Bize Yakışmayan Haraketler Yapmıştır.!

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Yaptığı hareket çok güzel demi Kime yapıyor yine türk insanına yapıyor Ama insanın aile terbiyesine bağlı Sen ailenden öyle öğrendiysen yaparsın doğaldır!!

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
siz olsanız demiş ey alahım sanki cok buyuk bi olay volkan kaldeyken onun ailesine eşine gelen kufrun haddi hesabı varmı siz volkanın yerinde olsaydınız diyede soruyomusun kendine ? şakamısın sen :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Siz geçin şimdi onu bunu.Top fedarasyonda.Bakalım ne ceza verecekler yada ne veremeyecekler!

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sabri futboldan ihraç edilsin, ardaya aile terbiyesi verilsin. abilerine nasıl davranmalı öğrensin, emre aşık futbolcunun ayağına basarsa öyle kafa yiyeceğini öğrensin

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sabri futboldan ihraç edilsin, ardaya aile terbiyesi verilsin. abilerine nasıl davranmalı öğrensin, emre aşık futbolcunun ayağına basarsa öyle kafa yiyeceğini öğrensin
Futbolumuz senin gibiler yüzünden bu halde.Olayı başlatan Lugano,sen hala Galatasaray'a çamur atma derdindesin.

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nouma direk salladı kovuldu ama dün nouma orda olsaydı kan çıkardı sahada volkandan beklerdim ben açıkçası araya dalmasını ama iyiki yapmadı

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
88519.jpg

Emre Aşık burda ne Yapıyor?...Fotoğrafa baktım çok düşündüm ama iki cevap geldi aklıma birisi emre Luganonun bi tarafını ısırıyor diğeri ise bu forumda yazılmaz... Sonrada Lugano kafa attımı suçlu Lugano...Boğaz sıkan 7 cücelerden 5.cisi Sabri'ye maç içinde zoraki sarı kart.Gerilimi arttıran sürekli sahaya bişeyler atan taraftara bişey yok.Taş atışı sırasında kaburgasına bir cisim isabet eden ve kaburgası kırılan Gökhan Gönül, Tribünden gelen KANYAK şişesiyle kafası yarılan tercüman Samet ama tek suçlu herşeyi başlatan Lugano...(olay bumudur yani eğer bu diyorsanız siz haklısınız!!)

Fitili ateşlersin bomba hemen patlamaz fitil biraz yanar ve bir noktadan sonra bomba patlar.Akılda nedense bombanın patlaması kalır.Ama fitili ateşleyen hiç göz önüne alınmaz.
Fitili ateşleyende bombanın son anda patlamasına neden olanda bu çirkinliklere karışan herkeste çooook SUÇLUDUR...

2009-04-12_samet446.jpg

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
lugano bu ısırmadn daha önce kafa attı yalnız dikkatini çekerim.

bu da kadıköy.. orda hiç böyle şeyler olmuyor :)

2.jpg

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ben önce ısırdı sonra kafa yedi demiyorum zaten.Ama Lugano durup dururken kafa atmadı Zidane Materazzi 'ye durup dururken mi kafa attı.Olayların nedenleri vardır zaten ben Luganoyu savunmuyorum ama siz neden sürekli yok emre bişey yapmamış yok önce semih vurmuş yok dıtısının dıtısı...Saha içinde yumruklaşmak zaten sizin için ilk değil ki daha önce Roma'da da yaptınız iki sezon önce stdınıza şampiyon geldik 5 maç sahanız kapandı.
Roma - Galatasaray baş rolde kim var acaba? yanıt : Emre Aşık... :D ama yine suçlu Lugano :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Ne güzel demişsin TÜRK İNSANI diye ama o maçta kaç tane TÜRK İNSANI olan bir Türk'ün ahlakı terbiyesi vardı? Sportmenlik, centilmenlik, ahlak? Küfür etmeden kendi takımına tezahürat yapan kaç kişi vardı? önce bana bunun cevabını ver sonra konuş

öyle insanlara "öyle" hareket yapılır...

Futbol dünyanın her yerinde oynanıyor Ve Ben çok kişi biliyorumki tirbüne girdikden sonra öyle bir değişiyorki kendini bile tanıyamıyor çünkü oraya girdinmi bir holiganlık bir taraftarlık geliyor Ve dünyanın her yerinde bu böle psikolojin değişiyor ve Bir çok kulupde her maçta futbolculara küfür ediliyor bunlara kulak tıkaman lazım zaten profosyonel isen Sen adama kafa atıp aradan sıyrılırsan olay patlak verir Ama Bir insan mahrem yerini bir topluma Gösteriyorsa Ve bunuda alkışlıyorsan Senin Aile terbiyeni anlarız Ama Ben orda yapılanları Ne Gs ne fb için demiyorum 2 tarafta Salakça şeyler yaptı Hiç kimse takımını savunmasın :icon_-1:

kocabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapılacak tek şey var bu iki takımada kalan maçlarda seyircisiz oynatcaksın,kulüplerde bu takım oyuncularına yüklü miktarda para cezası verecekler.Bak bakalım bi daha yapabiliyormu.Dünyanın en büyük derbisiymiş gördük en büyük kavga vardı başka ne vardı? futbol yok,sportmenlik yok,insanlık terki diyar etmiş.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
fanatikliğin gereği yok. iki tarafta suçludur. biraz sakinliğe davet ediyorum size. ben sizin gibi değerli SDN üyelerine burda yazdıklarınızı yakıştıramadım. tartışmaların daha fazla büyümemesi için konu kapatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...