Vodafone'dan Avea'ya geçeyim mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Avea'ya Geçmelimiyim

• Evet Geç Çok Memnunum

Kullanılan: 65 43.6%
  • Hayır Hiç Tavsiye Etmem

Kullanılan: 84 56.4%

• Kullanılan toplam oy
    149

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hocam hala şu 1gb internt 500dk 1000 sms 19tl ( kontörlü) paketi devam ediyorsa ona geç .ben ondayım Memnunum :)}]

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Başlık şunu hatırlattı
[video=youtube_share;GxuBqsS2DLI]http://youtu.be/GxuBqsS2DLI[/video]

:D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Başlık şunu hatırlattı

haha :D o konunun başlığı pis vodafone du değişmiş birisi :D güldürdün beni gece gece ya :D

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reklamları hoşuma gidiyor,tarifeleri ucuz,fiyat & kalite orantısı yerinde.Ben memnunum tavsiye ederim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Başlık şunu hatırlattı

Vayy be bi an eski günlerime gittim.. Ama biz bu şarkıyı Rüya Ersavcıyla tanıdık..

[video=youtube;AjCisZirBOU]http://www.youtube.com/watch?v=AjCisZirBOU[/video]

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
bazen çekmiyor olsun ama paketleri güzel

her yöne 500 dk + her yöne 1000 SMS + 1 Gb internet = 19 TL

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geli gelin hangi operatörden olursanız avea'ya gelin hayat avea'lıya güzel :)

TheInvasion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vodafone gibi serefli bir sirket varken neyligi belli olmayan ipsiz sapsiz sirketle ugrasmak pek akil isi degil benim kitabima gore .

Reaksiyon puanı
1
1.5 yıldır faturalı kullanıyorum
en son 30 tl lik 500 tk , 2 gb internet faturalı paket kullanıyordum
konuşma kaliteside gayet iyi
aynı paketin turkcell veya vodafone da kaç tl olduğuna bak... uygun gelirse düşünme

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bimcell kullanın ama vodafone kullanmayın :D bende vodafonedayım yarın gidicem başvurumu yapıcam 19 TL her yöne 500 dk + 1000sms + 1 gb internet

serdarski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Geçen arkadaş evde Turkcell'in çekmediğini söyledi, Ankara Keçiören'de yani merkezde...
Bende "pes" dedim...
Doğrudur. Turkcell'in çekmediği yerler var. Ben kendim de gördüğümden biliyorum.

çeneye sahip çık biraz :P Ben avaedan hiç memnun değilim iyi çekmiyor :cursing:

Her operatörün sinyal kaybı yaşayıp çakıldığı yerler var. Turkcell bile kapsama alanı problemi yaşıyor. Turkcell ve Vodafone'un sinyal kaybı yaşadığı yerlerde AVEA 3G full çekiyor.

Bu sebepten Turkcell'in "4 çeker" gazına gelmeyin. Bunun yerine evinizde hangi operatörün 3G'si full çekiyorsa o operatçrü kullanın.

Bu arada Turkcell'in kime 4 çektiğini anlayabilmiş değilim.

hocam hala şu 1gb internt 500dk 1000 sms 19tl ( kontörlü) paketi devam ediyorsa ona geç .ben ondayım Memnunum :)}]

Devam ediyor geçmenizi tavsiye ederim.

Vodafone'un müşteri hizmetleri gerçekten berbat.

Evet aynen katılıyorum.

geçme tam geçersin yeni kampanya çıkartılar keşke geçmesem dersin :D

AVEA'da her ay 2-3 tane farklı tarife çıkıyor. Bir ay uygun tarife yoksa diğer ay mutlaka sana uyabilecek tarife çıkartıyorlar.

AVEA tarifelerini buna göre takip et.

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
vodafone denen ne idüğü belirsiz gsm oparatörünü tercih etmeyin... avea en azından sınırsız internet paketine sahip...

ayrıca TURKCELL gerçekten 4X4 çekiyor BORNOVA merkeze gelin bakın...

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
faturalıda en avantajlı operator aveadır....

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamın ağzı yanmış siz hala faturalı tarife dayamaya çalışıyosunuz :D vodafone den aveaya geçme sakın ama vodafone faturasız 20 tl yükleyince 100 tl oluyo ve 10 dakikası 50 kuruş özgür genç mi cep özgür mü ikisinden birisi ;)

raid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Durdugun ve bize sordugun kabahat derim hiç düşün me derim benki 3 oparetörü kullanan biri olarak fark olmadigina imzami basrim hangisi uygunsa sana geç derim

ACK Web Tasarım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone avea karşılaştırması biraz zor bir karşılaştırmadır ama bence avea galip gelir. Turkcell e hiç değinmiyorum bile o sonuncu bile olamaz :)

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
avea lıyım.aylık 11 bin sms ve 2 bin dakikayı 18 tl ye alıyorum.vodafone de daha ucuzsa geçeyim.kötülemek değil gerçekten hiç araştırmadım ve bilmiyorum

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle Avea'ya falan geçme ben hergün bir sürü insanı Avea'dan Vodafone'a taşıyorum.Bu kadar insan yanılıyor olamaz :D

Katılıyorum daha haftası olmadı Kazıkcell den Vodafona geçtim pişman mıyım? Asla :D

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
bide hala babam gibi çekmiyor muhabbeti yapan var.neymiş turkcell çekiyormuş avea çekmiyormuş arkadaş siz nereye gidiyorsunuz da çekmiyor avea.bizim köy de hepsi çekiyor.yayla da hiç biri çekmiyor e fark ne.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben avea kullanıyorum odamdan salona geçiyorum şebeke gidiyor hele 1 saat 10 dk olunca hattı düşürmüyormu ayar oluyorum 3g si desen ayrı bi fiyasko aracın içinde 3g çekmiyor dışında çekiyor nasıl iştir anlamadım ayrıca 2-3 ayda bir msj alıyorum şukadar fazla kesmişiz bukadar fazla kesmişiz iaede edicez diye işin en vahim yanı ise müşteri hizmetlerini arayınca ortaya çıkıyor nerede gerizekalı bi kız varsa aveada çalışıyor arayınca bayan çıkarsa kapatıp tekrar arıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim öyle dioun ama tarifeleri bize uymuor avenın tarifeleri on numara mesela çekmio olabilir ama AVEA :flowers:

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yıkılan paket 23 liraya geri döndü bence geç.

her yöne 1000 sms 1 gb 500 dakika 23 lira eskiden 19 tl'ydi geçmeni tavsiye ederim.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Avea hizmet kalitesi olarak çok gerilerde, yıllarca avea hat ve jet modem kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem 3G'si doğru düzgün çekmiyo bile (bina dışı 3G kavramıyla tanıştıdı beni avea?!)

stosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede aveanın kontrol tarifsi çok güzel fatura aşımı olmaksızın kullanıyorsun ama vodafone de öyle değil dk süresi dolduğundan 20 dk sonra geliyor mesaj. Buda normal olarak fatura aşımına neden oluyor.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben Vodafone kullanıyorum ve herhangi bir aşım söz konusu olmuyor bittiğinde anında mesaj geliyor, hem internet hem konuşma hemde mesaj için geçerli
Kaldı ki bu uygulamayı ilk başlatan zaten Vodafone dur, Avea bir yıl gerisinden gelmekte şu an...