Çok Bilmiş
Doçent
Babam 10 yıldır Vodafone'da ama Turkcell e geçti.En son Vodafone da 26 TL son faturası varmış.Gittiğinde 70 TL ödemitmisler.Musteri hizmetlerini arasın demişler ordan parayı odeyince sonra da aramadı.
10 yıldır Vodafone'da daha ne cayma bedeliTahahut vardır, cayma bedeli yansıtılmıştır.
Basbayağı cayma bedeli....10 yıldır Vodafone'da daha ne cayma bedeli
Mesela benim abim de faturalı hattan çıkmak istedi 900-1000 tl arası bir bedel yansıtıldı.10 yıldır Vodafone'da daha ne cayma bedeli
Bu aralar bu forumdaki saçmalıklar ne ya.Basbayağı cayma bedeli....
Google amcana yaz cayma bedeli ve niye ödenir öğren. Belli ki bilmiyorsun.
Hala bilmiyorsun araştır. Yazdığım cümleleri tekrar oku. Yazdığım cümle gayet normal ve net.Bu aralar bu forumdaki saçmalıklar ne ya.
Belliki bilmiyorsun falan?
10 yıldır Vodafone'da tarife değişmeyen adam.Turkcelle geçmiş.Bir sözleşme imzalamış.İmzalasa 10 yıl olacak halı yok.
Ben 10 eylül de TT liydim dün bende Turkcell e geçtim.Bende bu yok.Daha nazik olursanız sevinirim.Cayma bedeli ise sözleşmeden vazgeçme(örneğin 2 yıllık süperonline sözleşmesi imzaladım.Bu süreden önce Superonline den çıkarsam yüklü bir para ödeyeceğim.
Hala bilmiyorsun araştır. Yazdığım cümleleri tekrar oku. Yazdığım cümle gayet normal ve net.
Saçmalık? Bence sen büyü sonra yazdıklarını bir daha oku.
Benim yorumum gayet net. Genci kaybederiz derken? Ben hissedarmiyim bunu düşüneyim?Sevgili Lazzzzzzzz,
eğer taahhüt verdiyse yani son 12 ay yada 24 ay içinde kullanım sözü olabilir. Ama 10 yıl boyunca tarife değiştirmeden kullanıyorsa araştırmak lazım, 24 ay kullanım sözü verse, 25. ay hiçbir cayma bedeli olmaz. Önce bunları bir araştırmak gerek. Haaa!!! Bu arada eğer vatandaş sizden küçükse biraz daha nazik, sevecen yaklaş ki anlatımı açık şekilde açıklama yap ki, büyüdüğünde sevecen olsun, saygılı olsun yoksa senin şu halin gibi olursa genci kaybederiz.
Benim mayıs ayında Tivibu taahhütüm bitiyor, eğer devam edersem haziran ayında son fatura muhtemelen taahhüt bittiği ve yenilemeyeceğim için daha fazla fiyatlandırmayla gelir ancak o tarihten sonra benden hiçbir şekilde cayma bedeli talep edemez. belki taahhütü vardı araştırın bir diye tavsiye verebilirsin mesela.Benim yorumum gayet net. Genci kaybederiz derken? Ben hissedarmiyim bunu düşüneyim?
Tahahut olmadığı halde geçiş yaparsan hiçbir cayma ücreti yansıtılmaz, tahahut varsa ücretleri yansıtılır. Küçük bakkal dükkanımi bu ? Olmayan ücretleri yansıtsın?
Fatura detaylarına bakınca orada görür zaten ne ücreti oldugunu.
@ConfickerBelasi tavır diyor ne diyorsun? Anlamadılar sanırım?Benim mayıs ayında Tivibu taahhütüm bitiyor, eğer devam edersem haziran ayında son fatura muhtemelen taahhüt bittiği ve yenilemeyeceğim için daha fazla fiyatlandırmayla gelir ancak o tarihten sonra benden hiçbir şekilde cayma bedeli talep edemez. belki taahhütü vardı araştırın bir diye tavsiye verebilirsin mesela.
Bana açıklamaya çalışmışsın burada, işte bu açıklamayı daha uygun şekilde yapabilirdin arkadaşa, 5 yaşında ya da 50 yaşında olması farketmez, cevap verdiğin yazılardaki tavır yanlış.
Anlamadım, anlaşılması gereken şey nedir?@ConfickerBelasi tavır diyor ne diyorsun? Anlamadılar sanırım?
ne var ki tavrında? ayrıca vodofone niye alınır ki? yada geçilir ki?@ConfickerBelasi tavır diyor ne diyorsun? Anlamadılar sanırım?
1.mesajımda direk ne olduğunu söyledim, 2. Mesajında espirili bir dilde başka bir bilgi verdim bunu anlayamamissiniz.Anlamadım, anlaşılması gereken şey nedir?
Hattı alırken bir defa ıslak imza atıp sonrasında telefon üzerinden ONAYLIYORUM demesi ıslak imza yerine kullanılır.Adam ne tarife değiştirdi ne birşey imzaladı.Tarifeyi bile değişmedi
10 yıl önce imzaladığı şey mı? 10 yıllık kullanıcıya cayma bedeli saçma geldiHattı alırken bir defa ıslak imza atıp sonrasında telefon üzerinden ONAYLIYORUM demesi ıslak imza yerine kullanılır.
Yanlış anlama bende bunun nedenini anlamak istiyorum.Ama senin neden böyle aşağılayıcı tavırlarla yaptığın benim daha çok dikkatimi çekti.Naptığını anlamaya çalışıyorum.Ben 50 yaşında da olsam aynı yorumları yapardım.Küçüklerin korumak da senin görevin abiHattı alırken bir defa ıslak imza atıp sonrasında telefon üzerinden ONAYLIYORUM demesi ıslak imza yerine kullanılır.
Aşağılayıcı tavır yok ortada. Yazdıklarımı idrak edememişsin ondan kaynaklanıyor. Bir cümlede 1 anlam vardır 10 kişi okur 10 farklı anlam çıakrtır bu ayrı konular. Senin ki de buna benzedi, farklı anlamlar çıkarttın.10 yıl önce imzaladığı şey mı? 10 yıllık kullanıcıya cayma bedeli saçma geldi
--- Gönderi Güncellendi ---
Yanlış anlama bende bunun nedenini anlamak istiyorum.Ama senin neden böyle aşağılayıcı tavırlarla yaptığın benim daha çok dikkatimi çekti.Naptığını anlamaya çalışıyorum.Ben 50 yaşında da olsam aynı yorumları yapardım.Küçüklerin korumak da senin görevin abi
O paketin cayma bedeli. Faturalı hatta tahahutsüz 25 TL lık paket diye birşey yok. Kullandığı paketin tahahütü var demekki. Olayı uzatmanın lüzumu yok. Faturada ücretler yazar. Fatura örneğini koyarsın bakarız ona göre konuşuruz.25 TL lik bir paketi vardı hiç değiştirmedi
Bugün tekrar aradılar 26 TL borcunuz var diye.Milleti salak yerine koymayı bırak artık onu bunu anlamaz babam 25 TL mı 30 TL mı neyse aylık ödüyor.Turkcell e geçti olay bu.Yemekteyken de Vodafone arama yaptı hattinizdan arama yapmak için 26 TL borcunuzu odeyin diye.Adam telefonla görüşmesi gereken biri her ay yatırır.O paketin cayma bedeli. Faturalı hatta tahahutsüz 25 TL lık paket diye birşey yok. Kullandığı paketin tahahütü var demekki. Olayı uzatmanın lüzumu yok. Faturada ücretler yazar. Fatura örneğini koyarsın bakarız ona göre konuşuruz.
Bu uyarın için teşekkür ederim kardeş.Ben de 3-4 yıl kullandıktan sonra Turkcell'e geçtim. Faturalı -> Faturalı. Vodafone da taahhüt bitmişti zaten. Son faturamı normal ücreti ile ödedim ve geçtim.
Geçiş sebebim değil ama son dakika yaşadığım olayı anlatayım. Müşteri hizmetleri maalesef anlamadı+geri iade yapamadılar 1 ay içinde...
Vodafone yanımda uygulamasında 500 MB paket 0 TL yazıyordu. Normalde burda hediye olarak 3 ayda bir 1 GB olurdu. Sanırım fazla geldiğini düşündükleri için 500 MB'a düşürmüşler.. Neyse SATIN AL a tıkladım. Paket 0 TL karşılığında yüklenecektir onaylıyor musunuz? ... Evet e tıkladım ve gelen sms te "500 MB paketiniz 7 TL karşılığında yüklenmiştir" Aynı yerden daha önce de hediye paketi aldım fakat ücret 0 tl idi.. Bunu 1 ay içinde iade yapamadılar. Yaptık diyorlar, sonraki ay yansır diyorlar vs. vs. zaten hesap kesimden önce olan bir olay. Biri yapılmış diyor biri yapılmamış... Dedim kalsın size.
Vodafone yanımda uygulamasını dikkatli olmayan kullanıcılar varsa tavsiye etmiyorum. ( Büyükleriniz mesela... ) Yeni geçiş yaptığımız bir hatta, internet paketi var olmasına karşın, arada ekranda şu internet paketi şu kadar diye mesaj penceresi gösteriyor. Tek tıklama ile hesabınıza işleniyor.
Uygulama o kadar izin isterken, hattınızdaki internet miktarını kontrol etmeksizin paket kitlemeye çalışıyor.. Dikkatli olun!