Vodafone dan tarifeye ek telefon almak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha mantıklı bugunde benım başıma geldı hesapladım dünyanın parası :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin: yenı faturalı hat almayı dusunuyorum. fakat ona ek telefonu hemen alabılr mıyım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım hat babamın ustune ben kullanıyorum sorun olur mu tel alırken

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bn vodafoneliyim telefon almak için size bi kaç sorum olcak
1) bn red small tarifesini kullanıyorum indimden yararlandim 39 lira aylik ücret oduyorum
bn telefon alırsam tarifenin indirimli fiyatımi faturama yansır yoksa normal fiyat mi öderim cvp verirseniz sevinirim teşekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar ben vodafone abonesiyim 3200 gün prim ödemem var daha önce de almanyada 1200 gün çalıştım şimdi ben vodafonedan telefon alırken aynı zamanda emekli ikramiyemi de almak istersem almanyadaki vodafona mı başvurucam yoksa türkiyedeki mi :D aga niye burdan soruyosunuz işiniz mi yok gidin konuşun vodafonla ısırmaz kimse sizi sorulara gel yaa :scared:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eşim fatura li kullanıyor ben onun faturasının üzerine kampanya li htc marka telefon aldım kampanyasında internet varmı

J

jasimsajimm

SDN Okuru
Bende grand 2 duos almak istiyorum ama faturali hatta gecip oyle aliniyoms ne kadar surede verirler telefonu yardimci olursaniz sevinirim :d

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar yarın akşam vodafone bayine gidip faturaya ek cep telefonu alacağım. Aşağıda olan cihazlardan hangisini alayım, gönlüm lg de yana ama güncelleme sorunu çıkar diye korkuyorum :) 2 kategörü olarak ayırdım, taksit olayı kalktığı için böyle daha iyi ama toplamda biraz fazla ödüyoruz, mecbur kredi kartı felan yok, kredide çekmek istemiyorum. Yarın öğleden sonra 3 e kadar yorumlarınızı bekliyorum

1.Ürünler ( ortalama 140 tl ödenecek)
Galaxy alpha
sony z3
Lg g3

2.ürünler (ortalama 185 tl ödenecek)
Lg g4
galaxy s5
lg flex 2

Y

yılmaz3

SDN Okuru
ya elınızde telefon yokmu nıye borca gırıyorsunuz alo desın yeter

M

Mert 34

SDN Okuru
Ben vodafone smart 6 almak istiyorum ama tarifeye ek nasıl olur yardım edermisiniz..

ibo4fun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar eskiden 6 ay düzenli faturası ödeyene çoğu cihazı 12 ay ödeyene iphone tahil her telefonu veriyorlardı.

Şimdi puan sistemine gecmisler guya daha iyi deniliyor ama adıma 3 vodafone hattı var birinin ödemesini 1 ay atladım an çok puan kaybettiriyorlar yani alacaklar sadece 1 hat kullansinlar ben Hanıma Anneme kendi adıma aldiydim şuan cihaz alamıyorum. ..
2 cihaz almak kolay cihaz sahibi olmak için Avea daha alternatifi bol ve iyi

S

SDN Siruss

SDN Okuru
su an iphone 6 alsam pisman olur muyum ? Bunun yerine s6 edge+ mi alayim ? vodafonedan tarifeye ek alacagim ikiside ayda 175 tl ama biraz daha para ayirip ayda 210tlye 6s mi 6s+ mi alayim ? Abi cevabini kisa sure icinde verirsen cok iyi olur.
Not : Su an s3 mini kullaniyorum

F

Farukkkkkkk

SDN Okuru
Bence g5 yada z5 premium al bebde aldim canavar ama cok faiz koyuyor wodofone

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Operatörden telefon alınca telefonda herhangi bir kısıtlama yada normaline göre değişiklikler oluyor mu ?iPhone içiç

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar biri bilgilendirsin.
amcamın faturası üzerinden not 4 almak istiyorum 1 seneyi geçiktir kullanıyo faturalı hattını faturası turkcell gitsem alabilirmiyim telefonu daha önce bir cihaz alınmadı aylık faturasını 30 30 ödüyo alabilirmiyim sizce

Operatörünün bayisine gidin,orda tarifeye göre bilgi veriyorlar

serkanizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
en az 35 - 40 tl lik bir fatura ödüyor olman lazım geçmişe dönük en az 6 fatura düzenli ödenmiş vodafone