Vodafone, Çiftçileri de Düşünüyor

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Cep Çiftçi Tarifesiyle Türkiye'de bir ilke imza atan Vodafone Türkiye, dakika başına kontör yerine çağrı başına kontör uygulamasıyla çiftçinin iletişimine destek oluyor.

Vodafone, Türkiye'nin yenilikçi ve en ekonomik tarifesini Cep Çiftçi Tarifesi ile hayata geçirdi. Tüm Türkiye'de çiftçilerin hem kontörlü, hem faturalı olarak abone olabilecekleriCep Çiftçi Tarifesi, çiftçilere özel olarak geliştirilen benzersiz avantajlarla sunuluyor.
Kontörlü Cep Çiftçi aboneleri, tüm Cep Çiftçi tarifesi aboneleri ile süre sınırı olmadan, çağrılar ister 1 dakika, ister 60 dakika olsun çağrı başına arama başına sadece 1 kontöre konuşabiliyor. Çiftçiler ayda en az 100 kontör yükleyerek kazanacakları bu avantajın yanında diğer her yöne dakikası sadece 1 kontöre konuşabiliyor.

cep%20ciftci1258021124.jpg
Çiftçi'ler ile beraber tüm Ziraat Mühendisleri, Veterinerler, Tarım Kredi Kooperatifi üyeleri ve birçok büyük birlik üyelerinin de faydalanmasını sağlayan Vodafone, bu önemli kesime iletişimin en ekonomik yolunu sunuyor.

Faturalı Cep çiftçiaboneleri ise tüm vergiler dahil ayda sadece 15 TL'ye tüm Cep Çiftçi aboneleri ile sınırsız ve ücretsiz, diğer yönlere ise tüm vergiler dahil dakikası sadece 25 kuruşa konuşabiliyor.
Faturalı Cep Çiftçi tarifesinde yalnızca 5 TL karşılığında alabilecekleri 3 farklı ek avantaj da bulunuyor. Cep Çiftçi aboneleri ayda 5 TL karşılığında sabit hat ve diğer Vodafone aboneleriyle 100 dakika konuşurken, 5 TL daha ödeyerek diğer operatörlerle tam 50 dakikalık konuşma hakkı kazanabiliyorlar. Vodafone çiftçiler için bir de ayda 5 liraya her yöne kullanabilecekleri tam 1000 SMS sunuyor.
:: Vodafone'dan ne gibi tarifeler görmek isterdiniz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çiftçilerimizin her ay 100 kontör yükleye(bile)ceklerini veya 150 dk konuşacaklarını sanmıyorum. 1000 sms mi? Hiç sanmıyorum. Özellikle o fotoğraftaki gibi çalışırken :D
Bu yapılanın diğerlerinden farkı yok (olmamalı da zaten)
Vodafone'un sevdiğim yanı, köyüme gittiğimde diğerli gibi çekmemezlik yapmıyor olması.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Tarlada elinden düşürmezler artık çalışmalar aksamasın?:D

Konuşmak her zaman daha iyiyken mesajla uğraşmak neden?
1000 SMS bedava,at mesajı bekle cevabı tabi karşı tarafın işi yoksa hemen gelir...
:D

Vodafone'dan ne gibi tarifeler görmek isterdiniz?

Tarifelerden çok ülkenin geneline daha da yaygınlaşmasını isterim...
Tedavi nedeniyle hava değişimine giden ailemin kaldığı köyede ulaşması gibi...:flowers:

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bir sürü sevgili ÇİFTçi türer şimdi :D Biz ÇİFTçi yiz bize ÇİFTçi hat verin derler :D

eee bir kere arıyorsun saatlerce telefonu kapatmıyorsun 1 kontor :D

iyiymiş :D

cka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vodafone'u destekliyorum. Turkcell kadar kazık görmedim. Tarifeleri de kazık. Turkcell den Turkcell'i aradığımda bile fazla ücret ödüyorum. Vodafone dan Turkcell'i aramak daha ucuz.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir sürü sevgili ÇİFTçi türer şimdi :D Biz ÇİFTçi yiz bize ÇİFTçi hat verin derler :D

eee bir kere arıyorsun saatlerce telefonu kapatmıyorsun 1 kontor :D

iyiymiş :D

Evet benim de aklıma geldi. Acaba bu tarifeye geçiş için traktör ruhsatı mı isteyecekler ? :P

toraman53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biz buna caktırmadan Vodafone farkı diyoruzz kii bundan daha iyisini digerleri yapamaz aga bu adamlar dünya markasıı :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
her yer ile 3 dk'sı bir kontöre konuşuyorum.
2 dk aranıyorum 1 kontor alıyorum, onunla da 3 dk konuşuyorum.
Bunlar için her ay 150 kontör yüklemem gerektiğinden, her kontör yüklediğimde de 75 kontör kazanıyorum.

Bu da demek oluyor ki, kazandığınız hediye kontörler hariç her yön ile toplamda 675 dk konuşabilirsiniz..

Toplam maliyet: 30 TL

Vodafone'u tek geçiyorum..