Vivaldi Beta 2 yayında

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Vivaldi Beta 2 yayında

Yeni yıla yaklaşırken Vivaldi ekibi yeni bir Beta sürümle bu yılı kapatarak, bizlere teşekkür etmek istiyor. Bugün itibariyle Vivaldi Beta 2 indirilmeye hazır.

beta2_hbarmk.jpg

Yılı kapatırken şöyle bir geriye bakacak olursak; sene başında ilk teknik ön izleme sürümü yayınlamıştık hazırlarsanız. Sonrasında birçok olumlu geri bildirim ve destek aldık. "Kendimiz ve arkadaşlarımız için bir tarayıcı üretme fikri, tüm dünyada birçok insan tarafından geniş yankı buldu" diyor Jon.

Günümüz trendi tarayıcıların mümkün olduğu ölçüde basitleştirilmesi üzerine yoğunlaşmakta. Fakat Vivaldi tamamen kendi dizaynı üzerine daha fazla yoğunlaştı.Her bir kullanıcı kendi ihtiayaçlarına uygun olan bir tarayıcı hak ediyor bizce. Biz Vivaldi'nin tamamen sizin için dizayn edildiğini hissetmenizi istiyoruz ki almış olduğumuz geri bildirimler de bu anlamda doğru yolda olduğumuz gösteriyor bize.

4 teknik ön izleme sürümü, 2 beta sürümü ve neredeyse 12 aylık sıkı bir çalışma sonucu artık Vivaldi 1.o final sürümüne daha da yaklaşmış durumdayız. Halen arkamızda yapacak çok şey olmasına rağmen, hem takım hem de topluluk olarak güzel şeyler yaptığımızı görüyoruz.

Bu anlamda bu süre zarfında bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. 2015 yılı oldukça güzel geçti ve umuyoruz sizin için de aynı şekilde geçmiştir.

Bizler 2016 yılında da aynen sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz ve hem sizle hem de kendimiz için en iyi tarayıcı geliştireceğiz.

Şimdiden sizlere , ailenize ve sevdiklerinize mutlu bir yeni yıl dileriz.

Sevgilerimizle,

Vivaldi Türkiye Ekibi

Vivaldi Beta 2'yi İndirin

Detaylı değişiklik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Tam sürümü çıkartamadılar gitti, hala beta da takıldı kaldı adamlar. Beklemedeyiz.

Denedin mi [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION]

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Çok sık kullandığım söylenemez ama geçiş yapmayı düşünüyorum. Güzel tarayıcı olacak, bazı chrome eklentileri de eklenebiliyor.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Fena bir tarayıcı olmamış, eklenti adguard yaptım sıkıntı olmadı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yükleme yeri opera gibi kb'tını gösteriyor.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Merhabalar, tarayıcı güzel ilerliyor. Şu an Beta 2 aşamasında ve günlük de geliştirme sürümleri var elbette.(test ekibine tabii)
Bu arada belirteyim ki test ekibinde bizden birkaç kişi var. Olur da bir hata raporlarsanız yahut farklı bir konu bir şekilde bize bildirirseniz işlemleri hızlandırırız.

Tarayıcıya gelince; dediğim gibi oldukça güzel ve profesyonelce ilerliyor. Final sürümüne kadar birçok özellik eklenmiş olacak.Ben özellikle e-posta özelliğini bekliyorum sabırsızlıkla(tabii final aşamasını kastediyorum:) )...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Merhabalar, tarayıcı güzel ilerliyor. Şu an Beta 2 aşamasında ve günlük de geliştirme sürümleri var elbette.(test ekibine tabii)
Bu arada belirteyim ki test ekibinde bizden birkaç kişi var. Olur da bir hata raporlarsanız yahut farklı bir konu bir şekilde bize bildirirseniz işlemleri hızlandırırız.

Tarayıcıya gelince; dediğim gibi oldukça güzel ve profesyonelce ilerliyor. Final sürümüne kadar birçok özellik eklenmiş olacak.Ben özellikle e-posta özelliğini bekliyorum sabırsızlıkla(tabii final aşamasını kastediyorum:) )...

final tahminen ne zaman çıkar?

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Maalesef bu konuda net bir ön görümüz yok ama bu yıl ortaları gibi olabilir belki...