Visual Studio 2008 Yayınlandı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Microsoft'un yazılımcılara sunduğu yazılım geliştirme ortamı Visual Studio'nun yeni sürümü olan Visual Studio 2008 duyuruldu. Gelişmiş araçlar parmak uçlarınızda.

Microsoft, Windows ortamında sunulan en yeni teknolojilerle yazılım geliştiricileri buluşturduğu Visual Studio 2008'i piyasaya sürdü. Hem profesyonellerin hem de giriş seviyesi programcıların kendilerine göre birşeyler bulabileceği belirtilen yeni Visual Studio içinde birden farklı .NET Framework (3.5'e kadar) ve AJAX için gelişmiş bir destek bulunuyor. Ayrıca LINQ teknolojisiyle C# ve Visual Basic'in veritabanlarıyla (SQL) ilişkisi kuvvetlendiriliyor ve kolaylaştırılıyor.

Bilgi için: MSDN
SDN - http://shiftdelete.net

kged

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vatana millete hayırlı olsun demek isterdim de ilk defa kullanıdığım bir programın yenisinin çıkması yüzünden sıkıntı duyuyorum. microsoft ilgi gören bişey olduğu zaman resmen abartıyor. her yeni yazılımın, her programlama dilinin yeni versiyonu demek yeni sertifika çıkacak demek. mcpd kursları yeni açılmış sertifikalar yeni verilmeye başlamışken yeni sertifikaların yolu şimdiden yapılıyor. ah microsoft ah.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
kged dedi ki:
vatana millete hayırlı olsun demek isterdim de ilk defa kullanıdığım bir programın yenisinin çıkması yüzünden sıkıntı duyuyorum. microsoft ilgi gören bişey olduğu zaman resmen abartıyor. her yeni yazılımın, her programlama dilinin yeni versiyonu demek yeni sertifika çıkacak demek. mcpd kursları yeni açılmış sertifikalar yeni verilmeye başlamışken yeni sertifikaların yolu şimdiden yapılıyor. ah microsoft ah.

Dünyanın en zengini olmak kolay iş değil..

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bilgi İçin: MSDN

bakın kaynak benim :D