Visual Studio 11 Developer Preview Duyrumuş :)

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
[h=2][/h]
msvisualstudio.jpg
Visual Studio 11 Developer Preview’i şimdi indirip yeniliklerini deneyebilirsiniz.MSDN Aboneliği olan kullanıcılarımız burayatıklayabilirler.MSDN Aboneliği olmayan kullanıcılarımız ise aşağıdaki linklerden faydalanabilirler:​
Microsoft Visual Studio 11 Developer Preview
Microsoft Team Foundation Server 11 Developer Preview
Microsoft Visual Studio Agents 11 Developer Preview
Microsoft Visual Studio 11 Developer Preview Remote Debugger
Microsoft Team Explorer Everywhere 11 Developer Preview
Microsoft .NET Framework 4.5 Developer Preview
Visual Studio 11 yazılım geliştiriciler için, bütün yazılım geliştirme yaşam döngüsünü mimariden kod yazımına ve test edilmesine dek kapsayan, entegre bir ortam sunuyor.
Yeni sürüm Visual Studio 11, Windows 8 ve HTML 5 desteklerinin yanı sıra, farklı cihazlardan, buluta kadar tüm platformları destekliyor. Team Foundation Server entegrasyonu sayesinde yazılım geliştirme süreçlerinde tüm takımın beraber çalışarak kaliteli yazılımlar üretilmesini sağlıyor.
14 Eylül Build etkinliğinde duyurulan Visual Studio 2011 ile ilgili daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Kaynak: http://blog.microsoft.com.tr/visual-studio-11-developer-preview.html

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
9 gün olmuş duyrulalı ben yeni gördüm :P forumda da görmemiştim yazim dedim .d

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir yerde 2008 le 2010 arasında kod farkı olduğunu okumuştum.(artık kodlarda nasıl bi fark varsa anlamadım.) aceba 2010 ile 2011 arasında da bu gibi fark var mı ki.

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Çok fazla araştırmadım ama kodda değişiklik olduğunu sanmıyorum. Sadece IDE'yi geliştirmişler sanırım. Çünkü açıklamada .NET Framework ilgili bir bilgi verilmemiş. 4.0 hala sanırım.

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
.net framework 4.5 kullanıyor 2010 daki c# olsun c++ olsun hiçbirinde değişiklik yok fakat windows 8 uygulaması oluşturmak için eklenmiş özellikler var wpf formlarına benzer özellikte bunlar kodları windows form application ile aynı değil.. wpf form kullanmadığımdan bilmiyorum wpf formdaki kodlar ile aynımıdır değilmidir.. :)

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
^_^ Bak varmış Framework'de de yenilik :) tşler [MENTION=114574]Ghost34[/MENTION]