Visual C++ Yükleme Sorunu?

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar dün PC'ye format attım. (Windows 10 Pro X64) Tüm güncellemeleri falan eksiksiz yükledim. Ama arkadaşlar bir türlü Microsoft Visual C++ 2010 yüklenmiyor. Mega.co.nz bulut depolama sitesinin MEGASync uygulamasını yükleyecem. Bu programda yüklemeyi tamamlamak için Visual C++ 2010 X86 ve X64'de ihtiyaç duyuyor. Ama sürekli kurulumda aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir? yardımlarınızı bekliyorum.

1voYYB.png

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İndirdiğin pakete sağ tık > özellikler > uyumluluk;

Ayarlar bölümündeki 5 tik var. Alttan 3 tik işaretli kalsın üstteki 2 tik işaretsiz olsun. Öyle dene.

Olmazsa eski tüm visual C++ sürümlerini kaldır öyle yüklemeyi dene. Daha yüksek bir sürüm varsa 2010'u yüklemene gerek yok.

wx105njenzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
seyhoo nun verdiği cevap çok iyi ama benim tercihim kurmadan önce bi temizlik yaparak yönetici profilinden çalıştırmayı dene bazen küçük bi sorun gibi gözüküyor fakat gerçek sorun o oluyor benim başımada aynısı geldi yönetici olarak çalıştırdan girdiğimde hatta komut yöneticisi tarafından çalıştırdığımda sorun ortadan kalktı olup olmadığını bilgi verirsen sevinirim kolay gelsin

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
İndirdiğin pakete sağ tık > özellikler > uyumluluk;

Ayarlar bölümündeki 5 tik var. Alttan 3 tik işaretli kalsın üstteki 2 tik işaretsiz olsun. Öyle dene.

Olmazsa eski tüm visual C++ sürümlerini kaldır öyle yüklemeyi dene. Daha yüksek bir sürüm varsa 2010'u yüklemene gerek yok.
Yardımınız için teşekkürler fakat dediğiniz harfiyen uyguladım sonuç yine aynı.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
seyhoo nun verdiği cevap çok iyi ama benim tercihim kurmadan önce bi temizlik yaparak yönetici profilinden çalıştırmayı dene bazen küçük bi sorun gibi gözüküyor fakat gerçek sorun o oluyor benim başımada aynısı geldi yönetici olarak çalıştırdan girdiğimde hatta komut yöneticisi tarafından çalıştırdığımda sorun ortadan kalktı olup olmadığını bilgi verirsen sevinirim kolay gelsin
Visual C++ 2012 X86 ve X64 yüklü ama yinede MEGASync bunu istiyor. Sizin dediklerinizde de sonuç aynı. Acaba yeniden mi format atsam ?