- Reaksiyon puanı
- 88
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim ;
Dün gece pc kullanıyordum normal.Kardeşim yanıma gelip oyun istediğini söledi.Daha sonra ona oyun açmak için onun oturumuna geçmek istedim kendi oturumumu kapatıp onunkine tıkladım Hönk
birde ne göreyim bir windows hatası "00000198" biçiminde altında bide TAMAM düğmesi war tamam a bastım oturum açılmıyo ekran karardı nese pover dümesine 5 sny basılı tutup pc yi kapadım sonra açtım her ikimizin oturumundada aynı şey :wacko: Allah allah nasıl olur 1 dk önce çalışan pc bozuldu ve içinde dosyalarım var önemli. Nese vista format attım (biçimlendirmeden) sonra dosyalarımı farklı sürücüye attım. Bu sefer gerçek adam gibi biçimlendirerek format atayım dedim xp de bayadan beri kurmamıştım (eski pc mi bıraktığımdan beri) bi dedim xp kurayım vista kurulu iken xp cd sini taktım ama vista xp'den daha yüksek bir sürümde olduğu için vindows açıkken atmadı xp yi nese boot ekranından halledeyim dedim çık ordanda olmuyo cd yi tanımıyo veya tanımamazlıktan geliyo bi dedim msn kurayım PC MERAKLISI kardeşimle irtibata geçeyim o dedi boot ekranında benim normal atılıyor xp kur başlıyor hatta boot u ayarlamak için 2 tane video çekip gönderdi bana sağolsun ondan sonra ne ettiysemde xp atamadım sonra vista kurup devam ettim :icon_-1: şimdi diyceksinizki madem vista atıp kendi yoluna devam ediyosun foruma nie bunu yazıyorsun ben öğrenmek istiyorum neden atamadım xp ►►¿
Dün gece pc kullanıyordum normal.Kardeşim yanıma gelip oyun istediğini söledi.Daha sonra ona oyun açmak için onun oturumuna geçmek istedim kendi oturumumu kapatıp onunkine tıkladım Hönk