Vista ve Office 07 Yardım !..

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merhaba arkadaşlar,

Çözemediğim iki sorunum var. Yardım eden arkadaşlardan Allah Razı olsun şimdiden...

1- Vista açılır açılmaz aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bunu bir türlü çözemedim. Sistem temiz kurulumdan sonra vermeye başladı.

9urh8n.jpg

2- Word açılır açılmaz aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bunu makro ayarlarını felan devre dışı bıraktım ama o da yemedi. Anlayamadım....

2uj4llc.jpg

Şimdiden teşekkürler

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu İşletim Sistemleri bölümüne taşınmıştır...:)

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Görev zamanlayıcı için ;zannederim eksik sistem dosyası yüzünden bu mesajı veriyor özelliklere girerek görev zamanlayıcıyı iptal etmek sorunu çözebilir veya başlat -çalıştıra " sfc /scannow " komutunu vererek çözebilirsiniz.(işletim sistemi CD'sini takarak komutu verin). 2007 ise makro dil dosyası yüklenmediğinden hata veriyor zaten mesajda da belirttiği gibi ya yüklediğiniz office ile oynanmış veya yüklerken özellik seçilmemiş standart yükleme yaparsanız sorun çözülebilir ,yine çözülmemişse başka bir 2007 cd'si ile yüklemeyi deneyin. Kolay gelsin.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
teşekkürler arkadaşım. allah razı olsun en azından bişiler sölemişssin. görev zamanlayıcıyı iptal etsem de olmadı. office konusunda evet ben 2007 cd sinden sadece word excel ve pwpoint yükledim ondan mıki acaba....pessimist sen de konuyu taşımışşsın saol ama insan bi yorum yapar. ;)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
crack yaptın veya bozdun çaresi format