O zaman premiumda iken d sürücüne sağ tıkla ve biçimlendir de gitsin...
Evet anlattığın seçenekler vistada da mevcut herkese teşekkürler.D yi biçimlendirdiktem sonra bilgisayarım/özellikler/Gelişmiş/başlagıç kurtarmad ayarlara gir başlangıç seçenekleri için düzenleye basın yazıyo orda düzenleye bas sildiğin windows vista yüklemesinin satırını sil açılıştada sormaz iki sistem diye
He bu arada bunu ben xp için anlattım ama vistdada pek fark yoktur
İNŞ
vistada o menü farklı. BDCedit adında bir program var. onunla boot nemüsünden ultimate'i silebilirsin. Eğer d sürücüsüne format atmak istemiyorsan sadece ilgili dizinleri silsen olur.D yi biçimlendirdiktem sonra bilgisayarım/özellikler/Gelişmiş/başlagıç kurtarmad ayarlara gir başlangıç seçenekleri için düzenleye basın yazıyo orda düzenleye bas sildiğin windows vista yüklemesinin satırını sil açılıştada sormaz iki sistem diye
He bu arada bunu ben xp için anlattım ama vistdada pek fark yoktur
İNŞ
Hoppala işin rengi değişti şimdi..vistada o menü farklı. BDCedit adında bir program var. onunla boot nemüsünden ultimate'i silebilirsin. Eğer d sürücüsüne format atmak istemiyorsan sadece ilgili dizinleri silsen olur.
vistada o menü farklı. BDCedit adında bir program var. onunla boot nemüsünden ultimate'i silebilirsin. Eğer d sürücüsüne format atmak istemiyorsan sadece ilgili dizinleri silsen olur.
vistada o menü farklı. BDCedit adında bir program var. onunla boot nemüsünden ultimate'i silebilirsin. Eğer d sürücüsüne format atmak istemiyorsan sadece ilgili dizinleri silsen olur.