Vista SP2 Ne Zaman Çıkacak?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Windows Vista için yeni servis paketinin geliş zamanı ile ilgili güçlü söylentiler ortalıkta dolanmaya başladı. İşte kulağımıza çalınan Vista SP2 çıkış tarihi.

Bugüne kadar Windows Vista SP1 ve XP SP3 ile ilgili tahminleri doğru çıkan bir kaynağa göre, Microsoft Vista için ikinci servis paketini Nisan 2009'da yayınlayacak. Geçtiğimiz ay beta sürümü yayınlanan Vista SP2'nin bir çıkış adayının şubat ayında yayınlanması ve bunu nisan ayındaki tam sürümün takip etmesi kuvvetli bir ihtimal. Bilindiği üzere SP2'de Blu-ray desteği, Bluetooth 2.1, Windows Search 4 gibi özellikler yer alacak.

:: Service Pack 2 Vista'da işleri yoluna koyar mı?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Daha service pack 1 'i tam olarak yükleyemedm.. Ne zaman yüklesem sistem mavi ekran hatası veriyor.. Önce SP1'i Çözsünler !!

Core Quart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sp2 Bir an önce cıksada vista da biras daha kullanışlı olsa artık makinları kasmayı bıraksa

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 senedir vista kullanıyorum.hiç bir sorunum yok.service pack 1 geldiğinde de pek bir fark göremedim çünkü zaten memnundum.

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kardeşim sp1 paklamadı vistayı sp2 de paklayacağa benzemiyor
-intel p35 anakart
-intel core2quad (q6600) işlemci
-kington 4x 2gb 800 mhz ram (8 gb)
-asus EAH3870 (256 bit 512 mb) ekran kartı
-1.5 tb hdd
bu donanıma vista ultimate sp1 64 bit yükledim arada kilitlenme oluyor. bu donanım xp pro da dehşet çalışıyor varın siz karar verin öztürkselçuk kardeş nasıl memnun anlamadım.

JuGoLaTe

Asistan
Reaksiyon puanı
1
p4 2.8 800 mhz cpu
1.5 gb 400 mhz kingston ram
his x1600 pro ice q ekran karti
markasiz anakart
530 gb hdd
4. yilini dolduruyor makina..

valla ne yalan söyliyim xp sp3 ü kurdum ki xp ile hic memnun degildim berbat bir sonuc aldim... 100 mblik bir parti rapidten indirmem 15-20 saniye sürerken onu disc e kopyalamasi 3 dakikayi buluyordu..
vistayi kurdum hersey catir catir calisiyor..
pc cok cok daha hizli aciliyor, uygulamalar daha hizli..
netten bayagi download yaptigim icin en önemlisi kopyalamalar.. disc ten disc e saniyede 40-45 mb ta cikiyor... ve bunlar kaspersky internet security 2009 ile...
tarayici olarakta chrome kullaniyorum tabiki..
mutluyum vista ile.. Allah herkese nasip etsin :)

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya vista basit kullanıcılar için bi sorun teşkil etmiyor ancak biraz derinlere indikçe sorunlar artıyor yani vistada hiç sorun yok diyen kişi pcyi didik didik ederek bişeyler hazırlamıyordur vs. yani ayrıntılarda sorunlar var :)

Revahak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
driver sorununu çözmezlerse bir işe yaramaz
zaten başka hatası yok.
SP2 de blurtooth u güncellemiş kim takar bluetoothu?

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
vista???Bugüne kadar bilgisayarlarımla en stabil çalışan işletim sistemi.(oyun oynamak dışında sorun yok)sp1 ile bayağı bir rahatlama oldu, umarım sp2 de performans açısından iyileştirmeler içeriyordur.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben 4 senedir XP kullanıyorum.Yazın yeni sistem topladığımda Vista SP2 kuracağım.Microsoft'a güvenimiz tam.SP2 ile işler rayına oturacaktır.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Linux rüyası sona ermek zorunda kaldı.Artık linux yüklenemez bu makineye ben geliyorum windows.

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben vistayı hala ilk çıktığı gibi kullanıyorum bırakın service pack'i tek bir güncelleme bile almadım.Hiçbir sorunda yaşamadım.

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@korsan12
Amd Athlon X2 5200
2 GB 667MHZ DDR2 Ram ile Vista Home Premium 32 bit Türkçe kullanıyorum.Service Packi ve güncelleştirmeleri her daim kurarım ve Xp'den en az iki kat daha hızlı açıldığını ve programların çok daha sorunsuz çalıştığını söyleyeilrim.Hiç bir donma takılma kilitlenme mavi ekran vs. ile karşılaşmadım bugüne kadar.Muhtemelen donanımlarınızdan veya sürücülerinizden kaynaklanan sorunlardır bu anlatılan donmalar takılmalar.

piskems

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla arkadaşım ben notebookta Vistadan memnunum Sistemi kasmıyor+tüm programlarıda çalıştırıor kullandığım sistem Vista ultimate 64 bit Sp2 gayette memnunum
dizüstü bilgisayar özellikleri
Casper Nirvana t6400 4k15

işlemci Centrino core2duo 2.0 (t6400)
ram: 4gb
Hd: 320 gb
ekran kartı: 512 mb Nvidia Geforce 9600 mgs

vistayı daha önce lk cıktıgı zaman pentium 4 ,3.0 işlemcili 512 ramli 256 mb ekran karti olan masa üsü pcyede kurdum herhangi bir donma, program çalıştırmamazlık yapmadı xpye oranla sistemi daahdahızlandırdı..Size öneriyorum. kurun Farkı Görecekseniz