Vista/Setup.msi sorunu

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar ben windows vista basic kullanıyorum elimde .msi uzantılı bir setup dosyası var bunu açmaya çalışınca windows installer açılıyo sonra kapanıyo sistem hiç bişe olmamış gibi devam ediyo bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Yönetici olarak çalıştırmayı dene, onun dışında sağ tıkla özelliklere gir uyumluluk modundan windows xp falan seçebilirsin.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de Hepsi bu basit bir sorun ..

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar sağ tıklayınca yönetici olarak çalıştır yok
adszohf.jpg

arkadaşlar uzun zamandır bu sorun için uğraşıyorum lütfen yardım edin

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sağ tıkladım özelliklerde yönetici diye bişe yok başka çözüm yolu varmı bu işin günlerdir açamadım dosyayı

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Başlat çubuğunda sağ altta onlarca gereksiz var şey gibi, hatta ne oldugunu anlamaya calısıyorum ondan olabilir mi :D euheu

Oyunun korsan ise eğer Crysis in korsanları Vista da sorun verebiliyordu. Arkadaşımda şait olmuştum. Benim vistamda orjinali sorunsuz kuruldu. Desteklemek lazım Türkleri ;)

Birşey daha dikkatimi çekti, data ya falan girmişsin, direk anadizindeki setup tan neden kurmaya calısmıyorsun ? Alakasız bir yere girmişsin gibime geldi.

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ilk olarak sağ tarafta gereksiz dediğin şeyler everest programınının pc sıcaklığını ölçen bölümü o an açık unutmuşum onu geç :D

sonra oyunu arkadaştan flash belleğe aktarıp aldım klasörlerin içinde bulabildiğim tek setup dosyası bu

oyun orjinalmi değilmi bi bilgim yok :D