Vista hakkında eksiler artılar

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Vista gerçekte ne kadar güvenli? Eski yazılımlarınız çalışmaya devam edecek mi? Vista’ya geçmek için nasıl bir donanıma ihtiyacınız var? Microsoft’un yeni işletim sistemi Vista hakkındaki tüm yalanlar ve gerçekler ortaya çıkıyor.

Yaklaşık altı yıl boyunca XP kullanan Windows kullanıcılarının, Microsoft yetkililerinin söylediklerine göre daha iyi ve daha stabil olan bu yeni işletimini kurmak için sabırsızlandıklarını, ama akıllarında birkaç soru işareti olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Vista’ya geçmeden önce bilmeniz gereken en önemli 9 soruyu cevaplıyoruz. diye devam eden bir konu alıntısı

içeriğe ulaşmak için TIKLAYINIZ

Siyahi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yaklaşık 7 aydır vista kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım gerek yazılım uyumları gerek oyunlar olsun. Gerçekten güzel bir yazı olmuş SDN ekibine teşekkür ederim.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D
1-bende senin gibi üyeyim henüz ekibe giremedim :*
2-konu benim değil aslında alıntı yaptığım yerdekilere teşekkür etmek lazım :*

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Wista saddece kurulukren çok güzel :D

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam tesekkürler.
Ama bir şeye değinmek istiyorum son ekranda iyi bir işlemci şart diyor ama onun öncesinde eski sisteme
Biraz ram ilavesi ve 15 gb hdd bu işi görür diyor. Bende kendi tecrübelerimi yazmak istiyorum.
bir kere vistayı tek çekirdekli eski tip bir işlemci ile çalıştırmaya sakın çalışmayın geçiş yaptıgınıza ilk gün bilgisayarınızı hiç sağlıklı kullanamadığınızda pişman olursunuz. Bu kesinlikle yanlış bir adım olur. Vista çıkmaya yakın vista compatible logolu satılan bir çok laptop ve pc'nin vista yüklendiginde yerlerde süründügünü duyuyoruz.
Eger vistadan performans istiyorsanız ve başınızı duvarlara kurmak istiyorsanız yeni nesil çift çekirdekli bir işlemci en az 2 GB ram ve enaz 30-40GB boş bir alanı olan hard diske ihtiyacınız var.

Makinam minimum degerlere uyuyor ben bir vista alıp kurayım demeyin sakın.. sonra çok pişman olursunuz.

Bunlar tamamen benim tecrübelerime dayanarak yazdıgım düşüncelerimdir. Kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yok. Tamamen adım atarken doğru atın istiyorum.

Kendim iyi bir makinada vista kullanıyorum. Oldukçada memnunum. Menulere alışmak 10-15 gün alıyor ama ondan sonra xp'den daha kullanışlı olduğunun farkına varıyorsunuz.

Bilgilerinize,

Saygılarımla.

sanaluyelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vistaya hayır xp ye devam. Bence Enerji bakanlığı vista olayına el atsın. Küresel ısınmaya yol açıyor. Nerde Greenpeace nerde?

blead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vista karşıtlarını anlayamıyorum sistemleri şeyden(siz anlayın) vista kötü diolar sistemimiz kaldırmıyo demiyolar ama onlarda vistaya geçmek için can atıyolar

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
vista karşıtlarını anlayamıyorum sistemleri şeyden(siz anlayın) vista kötü diolar sistemimiz kaldırmıyo demiyolar ama onlarda vistaya geçmek için can atıyolar

bence de elinde düzgün bir sistem olsun kurmasında görim neresi batıyo anlamıyorum ki (: