Virusss !!!

EnnesUysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün General Mobile Discovery telefonumun Google Chrome tarayıcısından www.akormerkezi.com' a girdim ve bir kaç saniye sonra birden başka bir siteye geçti ve iki kere "senin android ölümcül trojen bulaşmak" gibi saçma bir mesaj geldi (altında sadece tamam butonu var) bu gerçekten bir virüs mü nolur yardım ediin ...:cursing::cursing:

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dün General Mobile Discovery telefonumun Google Chrome tarayıcısından www.akormerkezi.com' a girdim ve bir kaç saniye sonra birden başka bir siteye geçti ve iki kere "senin android ölümcül trojen bulaşmak" gibi saçma bir mesaj geldi (altında sadece tamam butonu var) bu gerçekten bir virüs mü nolur yardım ediin ...:cursing::cursing:

Hayır dostum virus değil reklam sadece, tarayıcı ayarlarından pop-up engelleme vardır onu yap bir daha ki girişte sıkıntı yaşamazsın

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sen istiyor duj?e ne duruyor davay davay :biggrin: mesajın komikmiş translateden çevirmişler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
linkte scan-master gibi bir şey vardı reklammış demek ki :clap: sağolun bir sıkıntı olmasın diye neolur neolmaz diye hard reset attım