Adalbert
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 33
ben dualboot kullanıyorum saolsun brave reklamları direkt yok ediyor + adguard eklentisinide kullanmak daha mantıklı olur eğer reklam engelleyeci yoksa.
Google reklamları çerezlerine göre verdiğini biliyorsun dimiRasberry Pi ile test ettim, orada da böyle yönlendirmeler yapıyor. Sitenin sorunlu olduğu kesinleşti. Dağılabiliriz.
Umarım dalga geçiyorsunuzdur.Google reklamları çerezlerine göre verdiğini biliyorsun dimi
Demekki mikili yerlere girdiğindenmiş. Google ona göre yönlendirme yapmışRasberry Pi ile test ettim, orada da böyle yönlendirmeler yapıyor. Sitenin sorunlu olduğu kesinleşti. Dağılabiliriz.
Her reklamı değilGoogle reklamları çerezlerine göre verdiğini biliyorsun dimi
Eğer uygun bir suç tanımına giriyorsa hemen bakıyorum ama siber suçlar değil de BTK daha doğru olmaz mı böyle içerikler için?siteyi siber suçlara bildirmenizi öneririm
Gelişmeleri aktarmayı unutma, sonucu merak ettimEğer uygun bir suç tanımına giriyorsa hemen bakıyorum ama siber suçlar değil de BTK daha doğru olmaz mı böyle içerikler için?
Edit: https://www.ihbarweb.org.tr/ihbar.php?subject=5 <-- Burayı buldum.
Edit: Formu doldurup gönderdim.
İletişim bilgilerini doldurmadım. :/ Sadece linki girip durumu açıkladım. İletişim bilgilerinin yanında T.C. No. istediler pek vermek istemedim sonuçta bilgisayarda keylogger vs. varsa bilgiyi kopyalayabilirler. Yani maalesef gelişmeleri ben de takip edemiyorum ama bir süre sonra siteyi kontrol edip engellenmemişse iletişim bilgisi girip şikayet gönderebilirim.Gelişmeleri aktarmayı unutma, sonucu merak ettim