Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
Anti antivirus
aynen popup gibi reklamlar veya silinemeyen dosyalar bunlar ram-in anasini aglatir arka planda performans kaybi getirirKullanmıyorum çünkü gerek yok.
Her gördüğüm siteye girmiyorum.
Her şeyi indirmiyorum.
Crack kullanmıyorum.
Girse bile haberim oluyor bir yavaşlamadan falan.
e crack falan yapiyoruzda siliyor hep kapali tutuyorum bi problem oldugu zaman malware byte ile taratip virusu siliyorum sonra o programida bilgisayarimdan kaldiriyorumBu zamanda antivirüs kullanmamak hiç iyi fikir değil.En azından windows defender açık kalsın.
Kardeş senin yöntem rahat ama Biraz uğraştırıcı virüs bulaşıncae crack falan yapiyoruzda siliyor hep kapali tutuyorum bi problem oldugu zaman malware byte ile taratip virusu siliyorum sonra o programida bilgisayarimdan kaldiriyorum![]()
Eset toparlamış bir zamanlar kötüydü.İnternetten bulduğunuz lisanslarla eset kullanmayın.Kaspersky,Bitdefender iyidir. Şimdi G-DATA antivirüsü deniyorum alaman kalitesi.Kardeş senin yöntem rahat ama Biraz uğraştırıcı virüs bulaşınca
Eset oyunun dosyaların silmesin diye antivirüs ayarlarından oyun klasörünü görmeme seçeneğine ayarlıyorum.
Eğer bir aksilik olursa oyundan virüs bulaşmaya çalışırsa eset direk hapsediyor virüsü karantinaya.
Eset Kullanmanı öneririm. Her gün PC açınca virüs yakalama deposu güncelleme denetlemesi yapıyor. Güncelleme varsa yeni virüslerin özellikleri yükleniyor programa.
Beklenmedik virüs bulaşınca ne yapacaksın bilemiyorum.
avast sıkıntı ya pc nin içinden geçiyorBende önceden Avast free antivirus kullanıyordum.Ama sonra sıkıntılar çıkmıştı diye silmiştim zamanında.Şimdi Windows'un kendi programını kullanıyorum.
Daha 2 gün oldu Trial key değilde satılmayan 15 pc için neredeyse 1 yıllık key buldum. 2021 in 8'inci ayı bitiyor.Eset toparlamış bir zamanlar kötüydü.İnternetten bulduğunuz lisanslarla eset kullanmayın.Kaspersky,Bitdefender iyidir. Şimdi G-DATA antivirüsü deniyorum alaman kalitesi.![]()
Önce müşterilerinin verisini satmasın gavast.senin pcde sıkıntı olmalı benim kinde sorun yok avast ile.
Ekli dosyayı görüntüle 122977
bu mesaj için avast forever...
Ekli dosyayı görüntüle 122979
bu pc tarih oldu.
satacak veri vermeyin anonim olun.Önce müşterilerinin verisini satmasın gavast.
Kullanan düşünsün. ?satacak veri vermeyin anonim olun.
Windows kıytırık duvarı kurtarır seni.Gelene buyur diyor.Bütün Antivirüs Çöp Bir işe Yaramıyor işte sadece Windows Güvenlik duvarı açık Kalsın
Ne Öneriyorsun Ya Evlat Ne YapalımWindows kıytırık duvarı kurtarır seni.Gelene buyur diyor.![]()
Aynen hocam360 Total Security Çin menşei'li bir antivirüs. Çin menşei'li yazılımları önermiyorum. 360 Total Security önceden iyiydi fakat şu an berbat bir antivirüs.
Çok yenilikçi özellik be abi.Linux Mint kullan rahat et pcyi bluetooth hoparlör gibi kullanmak mümkün.Ekli dosyayı görüntüle 122987
windows yapmıyor.
Aynısını bende yapıyorum ama silerken sanki uygulamayı kullanıp bi kenara atmış gibi oluyorumBen de ayda 1 Malwarebytes Free yükler tarama bitince silerim. Ek olarak Windows 10 kullanıyorsanız Defender'ı açık tutmanızı öneririm.
Defender Win10 da iyi.Ben defender tek kullanıyorum win7 de o kadar da bi ise yaramıyor
Mac OS da bulaşıyor.MacOS kullananların geneli böyle.![]()
5 seneden beri antivirüs programı kullanmıyorum gereksiz birşey benceYıllardır bende hiç antivirüs kullanmıyorum bi sıkıntı da olmadı dediginiz gibi 2-3 ayda bir malwarebytes indiririm taratır geri silerim