viruslu antivirus

Reaksiyon puanı
34
Kullanmıyorum çünkü gerek yok.
Her gördüğüm siteye girmiyorum.
Her şeyi indirmiyorum.
Crack kullanmıyorum.
Girse bile haberim oluyor bir yavaşlamadan falan.
aynen popup gibi reklamlar veya silinemeyen dosyalar bunlar ram-in anasini aglatir arka planda performans kaybi getirir

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
e crack falan yapiyoruzda siliyor hep kapali tutuyorum bi problem oldugu zaman malware byte ile taratip virusu siliyorum sonra o programida bilgisayarimdan kaldiriyorum:)
Kardeş senin yöntem rahat ama Biraz uğraştırıcı virüs bulaşınca
Eset oyunun dosyaların silmesin diye antivirüs ayarlarından oyun klasörünü görmeme seçeneğine ayarlıyorum.
Eğer bir aksilik olursa oyundan virüs bulaşmaya çalışırsa eset direk hapsediyor virüsü karantinaya.

Eset Kullanmanı öneririm. Her gün PC açınca virüs yakalama deposu güncelleme denetlemesi yapıyor. Güncelleme varsa yeni virüslerin özellikleri yükleniyor programa.
Beklenmedik virüs bulaşınca ne yapacaksın bilemiyorum.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Kardeş senin yöntem rahat ama Biraz uğraştırıcı virüs bulaşınca
Eset oyunun dosyaların silmesin diye antivirüs ayarlarından oyun klasörünü görmeme seçeneğine ayarlıyorum.
Eğer bir aksilik olursa oyundan virüs bulaşmaya çalışırsa eset direk hapsediyor virüsü karantinaya.

Eset Kullanmanı öneririm. Her gün PC açınca virüs yakalama deposu güncelleme denetlemesi yapıyor. Güncelleme varsa yeni virüslerin özellikleri yükleniyor programa.
Beklenmedik virüs bulaşınca ne yapacaksın bilemiyorum.
Eset toparlamış bir zamanlar kötüydü.İnternetten bulduğunuz lisanslarla eset kullanmayın.Kaspersky,Bitdefender iyidir. Şimdi G-DATA antivirüsü deniyorum alaman kalitesi. :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Eset toparlamış bir zamanlar kötüydü.İnternetten bulduğunuz lisanslarla eset kullanmayın.Kaspersky,Bitdefender iyidir. Şimdi G-DATA antivirüsü deniyorum alaman kalitesi. :)
Daha 2 gün oldu Trial key değilde satılmayan 15 pc için neredeyse 1 yıllık key buldum. 2021 in 8'inci ayı bitiyor.
Tamı tamına antivirüs oturdu yerine. Cuk diye. Uyarı filanda yok zırt pırt. Keyfim yerinde.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
senin pcde sıkıntı olmalı benim kinde sorun yok avast ile.
avast'_n isyan_.png

bu mesaj için avast forever...
EkrenGoruntusu-515.png

bu pc tarih oldu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Linux Mint kullan rahat et pcyi bluetooth hoparlör gibi kullanmak mümkün.
Ekran Görüntüsü 2020-11-07 01-15-38.png

windows yapmıyor.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,633
Ben de ayda 1 Malwarebytes Free yükler tarama bitince silerim. Ek olarak Windows 10 kullanıyorsanız Defender'ı açık tutmanızı öneririm.
Aynısını bende yapıyorum ama silerken sanki uygulamayı kullanıp bi kenara atmış gibi oluyorum :D

1 virüs yemiştim onuda forumda halletmiştim

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Ben defender tek kullanıyorum win7 de o kadar da bi ise yaramıyor

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Windows Defender mi kurtaracak bizi? Kaspersky, Bitdefender, Avira gibileri varken...

macindows

Asistan
Reaksiyon puanı
59
gel beri yar gel beri, hiç sevemedim defenderi...

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781

Windows defender eskisi gibi değil yedirtmem size. :tearsofjoy:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bilenler bilir nerelere girilip girilmeyeceğini hangi dosyanın indirilip indirilmeyeceğini. Profesyonel kullanıcılar için sorun yok.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Avast ı kullananlardan biriydim ve gerçekten berbat.Durup duruken diyo bilgisayarınızda tehlike tespit edildi.Giriyorum.Windows Defender diyo yaw kardeşim o en azından bi işe yarıyo sen öyle dikiliyon pc nin önünde.Neyse şimdi yeni bilgisayarda McAfee Livesafe kullanıyorum.Avast ın gelişmiş versiyonu maşallah.Hatta konu açmıştım sorunla ilgili antivirüs tam taraması yaptım.Bişey bulamadı.4 saat bekledim.Sonra Malwarbytes kurdum deneme sürümü.!= dakika içinde taradı 7 tane virüs buldu.Hepsini sildi süpürdü.Yani benim şu ana kadar gördüğüm en iyi antivirüs programı Malwarbytes.