Virüs sorunu anlam veremedim..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan komoL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar dün win xp yükledim ardından gerekli programlar vs derken NOD32 resimde görüldüğü gibi devamlı uyarı vrmeye başladı..
Reset atıyorum hala aynı uyarıyı veriyor.Sinirlendim tekrar format attım gene aynı..

adszbzb.jpg

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
nod 32 bunu cok yapıyor silemiyor virüsleri. başka virüs programlarını kur mesela avast üçretsiz denemekte fayda var

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şimdi de D ve C bölümleri açamıyorum...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sana tavsiyem formatı attıktan sonra ilk önce NOD32 kur.Sonra PC'yi güzel bir tam tarat.Ondan sonra programları kurmaya başla.

Büyük ihtimal kurduğun programların birisinde virüs var.Programlarıda NOD32 ile taratmanı öneririm...

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sana tavsiyem formatı attıktan sonra ilk önce NOD32 kur.Sonra PC'yi güzel bir tam tarat.Ondan sonra programları kurmaya başla.

Büyük ihtimal kurduğun programların birisinde virüs var.Programlarıda NOD32 ile taratmanı öneririm...

Teşekkür ederim cevap için,Şimdi arkadaş'dan İpod aldım 30gb'lık D'deki bilgilerimi ona atmıştım..daha sonra formatlamadan önce bütün bölümleri sildim tekrar oluşturdum..xp kurduktan sonra İpod'da bulunan bilgileri D bölümüne aktardım ve NOD32 yüklü güncelleme yaptıktan sonra durmadan bunu yapıyor.Bilgisayarı yeni'den başlattım ve bu seferde C ve De bölümler açılmıyor:crying:

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
format attıktan sonra güvenilir kaynaktan nod32 yükle. sonra tüm gizli dosyaları ve sistem dosyalarını göster. kurmaya başla programlarını .. kesinlikle bulacaktır .

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şuan tarama yapıyorum maşallah arkadaşımın verdiği İpod resmen trojen yuvasıymış..

hep öyle olmazmı zaten :) arkadaştan bişey alırsın resmen virüsler içinde aile kurmuş çoğalmış tv izliyorlar :)) Dışardan gelen bişeye güvenmemek lazım

komoL

Asistan
Reaksiyon puanı
6
format attıktan sonra güvenilir kaynaktan nod32 yükle. sonra tüm gizli dosyaları ve sistem dosyalarını göster. kurmaya başla programlarını .. kesinlikle bulacaktır .

Teşekkür ederim:)

hep öyle olmazmı zaten :) arkadaştan bişey alırsın resmen virüsler içinde aile kurmuş çoğalmış tv izliyorlar :)) Dışardan gelen bişeye güvenmemek lazım

Bu bana ders olsun:) bir daha aldığımda kesin tarama'dan geçirip öyle kullanırım:)