Virüs programı tavsiyelerinizi alabilirmiyim? Eset kullanıyorum memnun değilim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cenk79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keşke dediğiniz gibi olsa.olmuyor.artık büyük büyük siteler virüs yiyor.en güvendiğin sitelerden bile virüs yiyebilirsin.antivirüs kullanıyoruz işte.:D mahsat bilgisayar çökmesin.şimdi format atmayla uğraşamam.

Aynen arkadaşım. Biz sitenin zararlı olup olmadığını bilemeyiz. Google bile buna belli bir süre sonra karar verip bu site zararlı kod içermekte deyip bizi uyarmakta. SDN forumdaki reklam bannerlerine ve/veya içermiş olduğu kodlara 3. kişiler tarafından zararlı bir link eklenebilir ve pc de bir antivirüs yoksa artık düşün sen gerisini...

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
keşke dediğiniz gibi olsa.olmuyor.artık büyük büyük siteler virüs yiyor.en güvendiğin sitelerden bile virüs yiyebilirsin.antivirüs kullanıyoruz işte.:D mahsat bilgisayar çökmesin.şimdi format atmayla uğraşamam.

Bana göre çok olmasa da gereksiz. 3 ay önce tarama yaptım bir de dün sadece 3 tane toolbar var dedi çıkardım. Babylon tolbarıydı. IE kullanmıyorum oraya yüklenmiş zaten ki o da virüs değil zannımca :)

Ama siz yine de sağlam kazığa bağlayın :)

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar eset nod32 kullanıyorum fakat memnun değilim. Virüs uyarısı veriyor karantinaya alıyor virüsleri silmiyor. Kasmıyan bilgisayarım aynı oyunlarda kasmaya başladı. Bilgisayarımda Virüs olduğundan şüpheleniyorum. Hangi programı tavsiye edersiniz?

Eskiden Avast vardı Avast kullanırdık halada aynı . Tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor öneriyorum.

blind666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Comodo'nun 2013 sürümünü kesinlikle denemelisin, memnun kaacağına kesn eminim ben 2 yıldır Premium sürümünü kullanıyorum, Premium sürümü tamamen ücretsiz. Denemekte fayda var; download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer.exe

Poosem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum. Gayet güzel bir yazılım, size de öneririm.