Virüs programı tavsiyelerinizi alabilirmiyim? Eset kullanıyorum memnun değilim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar eset nod32 kullanıyorum fakat memnun değilim. Virüs uyarısı veriyor karantinaya alıyor virüsleri silmiyor. Kasmıyan bilgisayarım aynı oyunlarda kasmaya başladı. Bilgisayarımda Virüs olduğundan şüpheleniyorum. Hangi programı tavsiye edersiniz?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Ben kullanmıyorum ancak geçen bir haber gördüm bu yılın en iyi antivirüsü bitdefender seçilmiş ya onu yada kaspersky'yi dene

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
kaspersky internet security kullanıyorum çokta memnunum son sürüm 240 günlük :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
kaspersky, f secure öneririm hatta hepsiburada da 45 tl ye 3 yıllık f secure satıyorlardı bi bakın isterseniz.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şuanda Comodo ve trend micro diye bir virüs programı indiriyorum. Comodo çok met edilmiş. Bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir? Tabi birde avg ve avira var :glare:

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
comodo mu kullanma oto b.ka herşeye karışıyo

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar eset nod32 kullanıyorum fakat memnun değilim. Virüs uyarısı veriyor karantinaya alıyor virüsleri silmiyor. Kasmıyan bilgisayarım aynı oyunlarda kasmaya başladı. Bilgisayarımda Virüs olduğundan şüpheleniyorum. Hangi programı tavsiye edersiniz?
Eset güzel bence sen ayarlardan virüs bulunca ne yapayımı karantinaya al seçmişsindir onu sil yapsan siler sana kalmış

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Neyini beğenmiyorsunuz.Eskiden olsa sakın kullanmayın derdim.Ama yeni sürümlerle birlikte bir standart yakaladı.Bence zararlıları yakalama konusunda.her gün kendini geliştiren bir antivirüs.

10 gün önceki haber.

ESET Smart Security, Almanya’nın en iyisi seçildi

ESET Smart Security, Alman bağımsız test organizasyonu Stiftung Warentest’in “En iyi Güvenlik Ürünü” incelemesinde birinci sırayı aldı.Almanya’nın en prestijli tüketici ürünleri test organizasyonu Stiftung Warentest, bağımsız yapısıyla tüketiciyi en doğru ve güvenilir şekilde bilgilendiren kurumlardan biri olarak değerlendiriliyor. 14 antivirüs yazılımı mercek altına alan söz konusu test, Stiftung Warentest’in web sitesinde yayınlandı ve çeşitli dergilerin Nisan 2013 baskılarında yer buldu.Hepsinden iyi not alan tek yazılımTest sonrasında Stiftung Warentest, ESET ile ilgili şu açıklamaya yer verdi: “ESET, kötü amaçlı yazılımlara karşı iyi bir koruma sunarken, en iyi firewalllardan biri olarak öne çıkıyor ve neredeyse bilgisayarınıza hiç bir yükü olmuyor. Sonuç olarak ESET Smart Security, diğer en iyi 14 denenmiş internet güvenlik yazılımı arasında koruma, firewall, kullanılabilirlik ve sistem yükü gibi farklı test kategorilerinin hepsinden “iyi” not alan tek güvenlik paketi oldu.

Av Comparatives Nisan ayı av testi

PaczBA6.png

Av comparatives mayıs ayı performans testi.en düşüğü en iyisi demek.
j1mlC6U.png

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaspersky 2013'ü denemek istiyorum. Olmadı tekrar Eset nod32 antivirüs 6 kurarım. Teşekkür ederim hepinize

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
norton benimki ama listede göremedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benimde bir sorum olacak. antivirüslerin yanında kullanılacak ek güvenlik programları önerileriniz neler olur?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Comodo kur. Güvenlik önlemleri biraz paranoyak fakat iş görüyor. Hız konusunda da gayet iyi.
Ben linux kullanıyorum hem işte hemde evde, lakin bizim sistem yöneticisi arkadaş Comodo kullanıyor tüm ofisde.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim de içime kurt düştü Norton o kadar basit bir program mı ki o listede yok diye :D bir daha baktım Symantec olarak geçiyor :D
Listede Norton=Symantec olarak geçiyor.

Norton 360 kullanıldığında ek güvenlik programı kullanmaya gerek yok diye dişünüyorum ama tedbir iyidir.

norton benimki ama listede göremedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benimde bir sorum olacak. antivirüslerin yanında kullanılacak ek güvenlik programları önerileriniz neler olur?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Benim de içime kurt düştü Norton o kadar basit bir program mı ki o listede yok diye :D bir daha baktım Symantec olarak geçiyor :D
Listede Norton=Symantec olarak geçiyor.

Norton 360 kullanıldığında ek güvenlik programı kullanmaya gerek yok diye dişünüyorum ama tedbir iyidir.
norton is var. deneme sürümü. o yüzden ek güvenlik iyi olur :)

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sistemin yeni ise

kaspersky yada esed son sürümleri

yoksa avira da yeter

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Smart Security' ye geçin, kafanızı takmayın... Değişiklik istiyorsanız Kaspersky I.S.' ye geçin, klasmanınızdan ödün vermeyin... Kasmayan program bir işe yaramaz diyenler yüzünden Eset' te kastırmaya başladı, gerek var mıydı yoktu. Senin makine şudur budur mevzusu olacaktır, i5, 8GB optimize edilmiş güncel bir makineden yazıyorum belirteyim soru işaretleriniz kalmasın. Her kullanıcı kendi bilgisayarının antisidir yazılım bir yere kadar. Benim anti seninkini döver muhabbeti başlamadan ben kaçayım, kolay gelsin.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Firewall olmadan av. programi bilgisayari tam olarak korumaz. Kullandigim windows 8 isletim sisteminde sadece third party firewall kullaniyorum. Windows 8 ile tumlesik olarak gelen guvenlik yazilimi yetiyor.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O değil de, eset eset dediniz, bilgisayarımda virüs olduğundan emindim, eset ile taradım bir şey çıkmadı. Kaspersky 2013 yükledim tarama yaptım. Bilgisayarımda Trojan bulundu. Virüsün bulunduğu dizini açtım ve tamamen sildim. Kaspersky iyi kurtardı beni.

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky deneme sürümünü kur, tarat, temizle. Eset ile devam et.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Karantinayı boşalt.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Zararlı bir siteye girmediğin sürece (tarayıcıların uyardığı siteler ) yada antik kuntik tanıdık programların başka sitelerde verilen exe uzantılı dosyaları indirip kurmadıkça virüs programlarına da gerek kalmıyor. Mesela hiç program kullanmam ben geçerse de usb'den geçer o da ay da yıl da bir program yükler kaldırırım finito :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mcafe norton kaspersky. iyidir sistemini bağlı birde tabi.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Zararlı bir siteye girmediğin sürece (tarayıcıların uyardığı siteler ) yada antik kuntik tanıdık programların başka sitelerde verilen exe uzantılı dosyaları indirip kurmadıkça virüs programlarına da gerek kalmıyor. Mesela hiç program kullanmam ben geçerse de usb'den geçer o da ay da yıl da bir program yükler kaldırırım finito :D

keşke dediğiniz gibi olsa.olmuyor.artık büyük büyük siteler virüs yiyor.en güvendiğin sitelerden bile virüs yiyebilirsin.antivirüs kullanıyoruz işte.:D mahsat bilgisayar çökmesin.şimdi format atmayla uğraşamam.