Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba "COREytm", Sana kendimde kullanmakta olduğum ESET Nod32 yi önerebilirim, Gayet başarılı, hızlı sistemi kasmıyor Ücretsiz değil ancak bir facebook sayfasında promo kod dağıtıyorlar deneyebilirsin, umarım işini görür , herkese iyi forumlar
AV-TEST'in her 2 ayda bir yayınladığı test sonuçlarına göz gezdirebilirsin.Ayrıca ücretsiz sürümü bulunan Avira'yı kullanıyorum ben.Eğer satın alacaksan da antivirüs bu teste gözat.Bu adresten yapılan test sonuçlarının analizine de bakmanı tavsiye ederim.
İnteraktif bankacılık ve alışveriş yapmıyorsan AVG free ve ya Microsoft Security Essentinals yetecektir. Ama yapıyorsan paralı yazılım kullanmanı tavsiye ederim. Norton, Mcafee (bilgisayar performansını çok kötü etkiliyor.), Kaspersky olabilir.
Normalde olsa Eset Smart Security önerirdim ama son yaşadığım olaylardan sonra bilgisayarı mahvediyor olduğunu gördüm öğrendim bildim. Sakın esete yaklaşmayın. Kaspersky Pure 3.0 var esetten daha az kasıyor hatta programı tamamiyle kapatabiliyorsun böylece ihtiyacın olduğunda kullanabilirsin.