Virüs programı önerisi

Coreytm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğiniz güzel bir virüs programı var mı pcyi kastırmayacak? Ücretsiz olursa süper olur :clap::clap::clap::clap::clap:

durly505

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba "COREytm", Sana kendimde kullanmakta olduğum ESET Nod32 yi önerebilirim, Gayet başarılı, hızlı sistemi kasmıyor Ücretsiz değil ancak bir facebook sayfasında promo kod dağıtıyorlar deneyebilirsin, umarım işini görür , herkese iyi forumlar :D

http://on.fb.me/1oOoo46

ap4che

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
AV-TEST'in her 2 ayda bir yayınladığı test sonuçlarına göz gezdirebilirsin.Ayrıca ücretsiz sürümü bulunan Avira'yı kullanıyorum ben.Eğer satın alacaksan da antivirüs bu teste gözat.Bu adresten yapılan test sonuçlarının analizine de bakmanı tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İnteraktif bankacılık ve alışveriş yapmıyorsan AVG free ve ya Microsoft Security Essentinals yetecektir. Ama yapıyorsan paralı yazılım kullanmanı tavsiye ederim. Norton, Mcafee (bilgisayar performansını çok kötü etkiliyor.), Kaspersky olabilir.

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Normalde olsa Eset Smart Security önerirdim ama son yaşadığım olaylardan sonra bilgisayarı mahvediyor olduğunu gördüm öğrendim bildim. Sakın esete yaklaşmayın. Kaspersky Pure 3.0 var esetten daha az kasıyor hatta programı tamamiyle kapatabiliyorsun böylece ihtiyacın olduğunda kullanabilirsin.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Comodo Antivirüs kur, sonra birde Microsoft Security Essentials kur kale gibi olur bilgisayar. Üstelik ikiside ücretsiz.

Groman58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Norton İnternet Security 2013'ü önerebilirim sistemi fazla kasmaz hemde tüm virüsleri direk bulur ben çok memnunum

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şuanda eset nod32 7 ücretsiz sürümünü kullanıyorum pc'yi kasmayacak güzel virüs programı tavsiyelerinizi bekliyorum SUPERantispyware nasıldır mesela?