Virüs Programı Önerisi

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bilgilsayarda normalde virüs programı kullanmıyorum. Ama son 6 ay içinde sırf küçük virüsler yüzünden çok sayıda format atmak zorunda kaldım. Formatı atıyorum bakıyorum ki 10 gün sonra bütün tarayıcılarda ana sayfa adresi anasayfa.im yada buna benzer bir şeyler olmuş.Değiştirmek için uğraşıyorum ama bir işe yaramıyor ana sayfa değişmese bile uzantılar etkileniyor tüm internet zevkimin içine ediyor küçücük virüs şimdi böyle şeylerden beni uzak tutmaya yarayacak bir program varsa söyler misiniz ?

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
norton 360 tavsiye ederim hafif ve hızlı ben lisans almıştım 4 aydır kullanıyorum sorun yok

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Anti virüs seni bir yere kadar korur.
Yıllardır kişisel bilgisayarımda anti virüs kullanmam virüs bulaştığıda 2-3 senede 1dir ki oda genellikle gözlemim sırasında bulaşır.

Anasayfa değiştirme vs genelde program vs kurarken olur.
Artık bir çok program kurulumu esnasında dünya kadar alavere dalavere yapıyor.

Avast ve BitDefender bence şuan en ideal programlar.
Avast free "anti virüs" ü 1 sene kullanabilirsin ama anti virüsü, internet securtiy falan değil.
Komple koruma sanırım senelik 40TL idi.
BitDefender da 70TL olması lazım.

Kişisel tercihimdir; Norton 360 bence çok başarısız ve belalı bir uygulama.
Burada komşumuzda var sürekli problem oluyor ve genelde sorun hep Norton dan çıkıyor nedense.

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Microsoft securty essential i kur gerisi sana kalmış abuk subuk yerlere girme yeter bu program sana

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
eğer çok uç sitelerde dolaşmıyorsan, hacker vs işlerle uğraşmıyorsan ücretli antivirüse boşa para verme :)
sana "avast free" yi öneririm.
web te-pc de-flash bellekte vs. iyi korur. virüs kaçırmaz. güvenlidir. sistemi asla kasmaz. az ram harcar. arayüzü çok hoş(bence). kullanımı kolay.

https://my.avast.com/tr-tr/registration bu linkten ücretsiz üye ol. online koruma için

http://www.avast.com/tr-tr/index bu linkten indir.

yazılımı kurduktan sonra üyelikte kullandığın e postanı gir.(zaten istiyor) online koruma da açılır. mis gibi kullanırsın. :D

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben 6 tane bilgisayara kurdum ama sorunla karşılaşmadım sonuçta babamın şirketi değil ama hakkını vermek lazım benim masaüstü normalde ayda bir format yerdi 4 aydır tık yok windows 8 le birlikte harika gidiyor sistem optimizasyonlarıda çok iyi önceden olsa norton gerçekten berbattı şimdi ise bence denemek lazım diyorum =)

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Microsoft securty essential Win 8 de Defender görüyor sanırım görevini ama Defender çalışmıyor hizmet başlatılamadı diyor

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğer ücretsiz antivirüs programı istiyorsan Avast'ı öneririm.Şu an dünya da en çok kullanılan antivirüs programı.Hem de sistemini yormaz.Sadece e-postanı yazıp 1 sene kullanabiliyorsun.Gelecek sene seni uyarıp devam edip etmemeni soruyor.Türk'çe dil destağide var.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bence ücretsiz güvenlik istiyorsan comodo anti virüs + firewall kurarsın. Rahatca dolaşırsın. Ama ücretli istiyorum diyorsan Kaspersky Internet Security veya Bitdefender Internet Security.

Buradan bakabilirsin: >_Tıkla_<
6YTZOYD.png

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir tek önerimi olacak, kendini dahi koruyamayan güvenlik yazılımları kullanma.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Internet bankaciligi ve paypal gibi servisleri kullaniyorsan mutlaka third party bir guvenlik programi kullan derim. Windows ile gelen defender veya sec. Essential guzel ama windows firewall yetersiz kaliyor. Obemli olan anti virus programindan cok firewall yazilimi. Windowsda bulunan sanal portlar ne kadar iyi korunursa, antivirus programina o kadar ihtiyac kalmaz. Yani defender ve sec. Essential yeter. Bitdefender kendini kanitlamis bir program. İstatistikler de bunu soyluyor. Kolay gelsin.