ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Ya bu dün sabah başladı bu olay.Ben bilgisayarı ilk açtığımda dün sabah masaüstü simgeleri yer değiştirmişti düzelttim birşey olmadı.Ertesi sabah açtım yani bu sabah açtım bilgisayarı performans öyle düşmüştü ki çok ağır çalışıyordu bilgisayar hala da öyle.Dün böyle değildi birde öğlen bilgisayarı tekrar açtım masaüstü simgeleri değişmiş ve dünkü gibi olmuştu.Düzelttim internette bile sayfayı aşağı indirirken kasıyor yazı yazarken yazı hızımı takip edemiyordu yani aslında normal yazıyordum ama yazı geç yazıyordu.Birde şunu farkettim dün akşamdan beri ilk açılışta durmadan açılan antivirüs dün akşamdan beri bilgisayarı kaç kere açsam açılışta açılmıyor.Acaba bilgisayarımda virüs mü var ve de bu virüs tahminen sizce ne ve de sizin tahmin ettiğiniz virüsü nasıl temizlerim?
Antivirüs açılmıyor he unutmayalım ve birde dünden beri antivirüs tehdit uyarısı vermişti ama şimdi açılmıyor ne virüsü bulaştı sizce?Ve de nasıl temizlerim?
Antivirüs açılmıyor he unutmayalım ve birde dünden beri antivirüs tehdit uyarısı vermişti ama şimdi açılmıyor ne virüsü bulaştı sizce?Ve de nasıl temizlerim?