Virüs için

telkinli

Öğrenci
Katılım
18 Kasım 2012
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
iyi günler dilerim. iki hafta önce note 2 aldim. telefonumu çok seviyorum ve bir soru sormak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. telefonuma yüklediğim uygulamalar dolayısıyla telefonum zarar görür mü? bir de zarar gormemesi için Antivirus programı yüklemem gerekir mi? Eğer böyle ise önerebileceğiniz program var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Başarılar dilerim.
 

plaksan

Asistan
Katılım
3 Eylül 2012
Mesajlar
389
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Google play store den indirdigin sürece bir sorun olmaz.Virüs bulaşmaz.
 

engerex

Dekan
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
7,675
Reaksiyon puanı
26
Puanları
228
Kaynağı ne olursa olsun indirdiğin uygulamaların izinlerine dikkat et. GooglePlay'den hesap makinesi indirdim. İstemediği izin kalmadı. Hesap makinesi ile internetin ne alakası var?
 

Mr.Elm

Doçent
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
875
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
Google play den indirdikten sonra bence ek bir yazılıma gerek yok. Ayrıca güvenlik noktasında rootlu kullanmamak gerektiğini düşünüyorum.
 
Üst