Virüs galiba lütfen yardım

zek1340

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şuan aceleden nereye konu açtığımı bilmiyorm ama lütfen yardım edin
birşey yüklendi pc resetlendi sonra internet explorer kendi kendine sayfalar açmaya başladı
daha sonra sorunu bldm ve sildim ama hala devam ediyor pcyi kapatıp açtm şimdide bu hatayı veriyo
pcyi açtğm zaman cmd ekranı geldi birşeyler yzdı ve birden kapandı
QvbZ13.png

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Sıfırlayın gitsin PC' yi yenilenmiş gibi olur.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Galiba bilgisayarınızda PING.exe diye bir dosya çalıştırılmak isteniyor fakat dosya bir sebepten dolayı çalıştırılamıyor. Bunu hata mesajının penceresindeki başlıktan anladım yani üstteki mavi renkli olan yerdeki yazıdan anladım. PING.exe adında bir dosya var mı bilgisayarınızda?

zek1340

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Şimdi win10 ayarlardan bilgisayarı sıfırla yaptm ama kisisel bilgilerimi kaydete bastm sorun olurmu

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Internet Explorer ile internete girmek ve virüs yememek, Suriye'de çatışmanın ortasında bakkala girip kurşun yememekten daha düşük bir ihtimaldir.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Sagolun.Birisi diger dosylarına bulasmıstr falan dedi de.
Simdi bir soru sorcam oyunlarım gidecekmi? [GTA V falan buyuk boyutlu oyunlar vardi]
W10' da iki seçenek var bildiğim kadarı ile. Tüm dosyalar ve uygulamalar oyunlarda dahil hepsi yerinde kalarak sıfırlama var. Diğerinde ise tamamen herşeyi silerek ama mis gibi bir sıfırlama yapıyor. Oyunları ve uygulamalarınızı harici HDD' ye almayı deneyin.

zek1340

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Neyse herkeze verdiği cevaplardan ötürü ALLAH razı olsun. Sorun çözülmüştür.
Bilgisayarı sıfırladım ALLAH'a şükür bir sorun çıkmadı.
Son olarak ne kadarda dosyalarımı yedekleye bassamda yedeklememiş.Anlıcağınız çoğu oyunum gitti fakat ben önceden indirilenler klasörüne GTA V gibi oyunların yedeklerini almıştım onlar duruyor.
Fotoğraflar,müzikler vs herşey duruyor sadece yüklediğim tüm programlar gitti.