• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

VirtualBox Cep Telefonundan İnternet Sorunu

Quickly

Doçent
Katılım
8 Ekim 2009
Mesajlar
773
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Win 7 Home Basic 64 bit işletim sistemli notebook bilgisayarıma VirtualBox kurdum ve VirtualBox'a da Win 7 Professional 32 bit kurdum. Üzerine misafir eklentilerini de kurdum.

Ana işletim sisteminden cep telefonun üzerinden (telefonu kabloyla veya bluetooth bağlayarak) internete girebiliyorum. Vınn üzerinden değil normal GPRS diyorlar sanırım o bağlantı üzerinden giriyorum. Vınn veya muadili bir ürün kullanmıyorum. Ama sanal işletim sistemimden giremiyorum. Kablo ile takınca internet bağlantısını görmüyor. Ağ seçeneklerinde bluetooth ile bağlan diye bir menü de çıkmıyor. Oysa normal adsl e taktığım zaman hem ana sistemden hem de sanaldan internete erişebiliyorum.

Sorun sizce nerede?
 

Quickly

Doçent
Katılım
8 Ekim 2009
Mesajlar
773
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Yok mu bir bilen arkadaşlar? Sorun hala güncel ve biri cevaplayana kadar da güncel kalacak. :rolleyes:
 
Üst