Vipre Antivirüsmü Bitdefender mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Garlic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Garlic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam, bilgisayarıma antivirüs yüklemek istiyorum. 64 bit vistaya. ama arada kaldım vipre ve bitdefender için. vipre dünyanın en iyi güvenlik yazılımı şirketi sunbeltin yanılmıyorsam ingilizlerin. bitdefender geçen hafta herkesin windowsunu çökertmişti.

sizce hangisini kullanmalıyım?

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Vipre.

Bilgisayarı yormadan gayet iyi çalışır. Birde Türkçe olsaydı dahada iyi olacaktı :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Vipre nin adını ilk defa duyuyorum.Onun için BitDefender...

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Kesinlikle Bitdefender, testlerde bile duymadığım bir antiviris yerine bilinen bir antivirüsü tercih et derim.

---------- saat 11:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:01 eklenmişti ----------

selam, bilgisayarıma antivirüs yüklemek istiyorum. 64 bit vistaya. ama arada kaldım vipre ve bitdefender için. vipre dünyanın en iyi güvenlik yazılımı şirketi sunbeltin yanılmıyorsam ingilizlerin. bitdefender geçen hafta herkesin windowsunu çökertmişti.

sizce hangisini kullanmalıyım?

Bu arada herkesin bilgisayarını çökertmedi, bu konuda bitdefender tarafından bir açıklama yapıldı. Türkiye de sadece 1 kişi etkilenmiş, ve dünyada etkilenen bilgisayar sayısı sanırım 700 civarında. Bende de yüklü bitdefender fakat böyle bir olay olmadı.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Vipre hakkında biraz bilgi.

vipre.jpg

VIPRE Antivirus + Casus Yazılım Önleme, kullanıcıların yıllardır göğüslemek zorunda kaldığı geleneksel antivirüs programlarının bilgisayarı yavaşlatma problemini ortadan kaldıran bir teknoloji kullanılarak üretilmiştir.

VIPRE, antivirüs ve antispyware özelliklerini bütünleştirmiş, entegre, antirootkit ve diğer güvenlik teknolojilerini sağlayan kusursuz bir güvenlik çözümüdür.

VIPRE, bugünün karmaşık spyware, virüs ve malware tehditleri karşısında kapsamlı koruma sağlar.

PC' nizi taraması esnasında yavaşlatan eski antivirüs programınızdan bıktınız mı?
Taramada makinanız yavaşlıyor mu, iş kaybı mı yaşıyorsunuz?
Yeni nesil Antivirüs + AntiSpyware programı "kaynak domuzu" olmamalı!

• PC' niz yavaşlamamalı!
  • Yeni teknoloji: antivirüs + AntiSpyware motoru
  • Gelişmiş anti-Rootkit teknolojisi
  • Proaktif Koruma
  • E-posta tehditlerine karşı tam koruma
  • Netbooklar için kötü amaçlı yazılım koruması

PC Magazine güvenlik uzmanı Neil Rubenking VIPRE incelemesinde 4 yıldız, mükemmel notunu verdi ve şöyle dedi: "Sunbelt Software' in VIPRE Antivirus + Casus Yazılım Önleme programı, zararlı yazılımlar ve her türlü işlemleri için tasarlanmıştır, çok kapsamlı bir iş yapmaktadır." Robert Vamosi VIPRE ve CNET incelemesinde: "7,8 10 üzerinden: Çok iyi. VIPRE Antivirüs ve AntiSpyware teknolojisi güvenlik araçlarında hızlı ve hafif uygulamada birleştirmiş." Download.com Editörleri 5 yıldız verdi.
Medya, Vipre' yi beğendi, seviyor. VIPRE download.com üzerinde 5 yıldız var.

ZDNet kendi güvenlik bloglarında yazdı: "Sunbelt Software' in VIPRE' si - Sonunda işe yarayan bir antivirüs paketi bulduk. Bir üst izleme performans testi yaptım, sonuç mükemmel. Sunbelt Software' in iddiası VIPRE sistem kaynaklarını ve performansı sömüren bir domuz olmadığıdır. Bu gerçekten doğru, bir pazarlama sloganı değil."

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
tamam avantajları varda virüs yakalama oranı nerelerde ben hiç bir testte vipre adını duymadım şimdiye kadar..

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ben de ilk defa burda duydum. Dünyanın en ciddi ve en tarafsız antivirüs test sitesi olan av-comparatives sitesinde ( http://www.av-comparatives.org/ ) adı yok. Demek henüz piyasaya yeni girmiş bir ürün.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Ben de ilk defa burda duydum. Dünyanın en ciddi ve en tarafsız antivirüs test sitesi olan av-comparatives sitesinde ( http://www.av-comparatives.org/ ) adı yok. Demek henüz piyasaya yeni girmiş bir ürün.

Aralık 2009 VB100 ödülü mevcut.

http://www.sunbeltsoftware.com/Press/Releases/?id=322

Şubat ayından buyana kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor. hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Ama illa ödüllü program ilk tercihse ozaman Avira Antivirüs yüklemek en mantıklısı :)

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
g-data kullan kac senedır tum testlerde 1 numara ve ayrıca türkçe g-data teknolojı ortaklarına bakarmısınız sunbelt vipre bile g-data ortak http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.html

Evet ama benim bildiğim G-Data nın ödül alan antivirülerinde kullanılan iki virüs motoru : Avast ve Bitdefender a ait. Ayrıca teknoloji ortakları arasında kasperksy, bitdefender, commtouch, avast vb. gibi firmalar da var.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet ama benim bildiğim G-Data nın ödül alan antivirülerinde kullanılan iki virüs motoru : Avast ve Bitdefender a ait. Ayrıca teknoloji ortakları arasında kasperksy, bitdefender, commtouch, avast vb. gibi firmalar da var.
en altta dıkkat ettıysen sunbelt var sunbelt vıprenın sahıbı cok guclu bır program ıstıyorsan bence g-data al

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bende hiç bir testte vipre adını duymadım şimdiye kadar.

---------- saat 14:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:28 eklenmişti ----------

g-data şuan a kadar kullandığım en baba antivirüs ve internet security ama vipreyi deneyeceğim en azından denemek lazım