VINN Sorun

mebeyce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle konunun yerinin tam olarak doğru olduğnudan emin değilim ama burası biraz daha konuya yakın geldi.
Dün akşama kadar sorunsuz bir şekilde VINN kullanıyordum.
Ancak dün akşam vınn programı açılmadı.
Ve hala açılmıyor.
bilgisayarı yeniden başlatmak programı yeniden yüklemek gibi basit çözümler işe yaramadı.
Size bir ekran görüntüsü veya hata kodu göstermek isterdim.
Ama hiçbir görüntü gelmiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hiç birşey belirtmemişsin yardım edelimde.nasıl bir açılmama bu biraz daha detay verirsen çözebiliriz

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tikladiginda tepki vermiyor. Banada olmustu. Bir sure sonra nasil olduysa kendinden duzeldi.

mebeyce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir şey belirtmemişim.
Hımm.
Çünkü hata kodu vermiyor, ekrana herhangi bir simge/logo/pencere getirmiyor.
Hocam cidden böyle bir sorun ile daha önce karşılaşmamıştım bu yüzden sinirlerim bozuldu .D
Vınn'ı laptop'a taktığımda AutoRun penceresi geliyor ama nafile.
Yeniden kuruyorum. Kurulumda herhangi bir sorun çıkmıyor ama daha sonra uygulama çalışmıyor.
Windows7 64bit kullanıcısıyım.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hiçbir şey belirtmemişim.
Hımm.
Çünkü hata kodu vermiyor, ekrana herhangi bir simge/logo/pencere getirmiyor.
Hocam cidden böyle bir sorun ile daha önce karşılaşmamıştım bu yüzden sinirlerim bozuldu .D
Vınn'ı laptop'a taktığımda AutoRun penceresi geliyor ama nafile.
Yeniden kuruyorum. Kurulumda herhangi bir sorun çıkmıyor ama daha sonra uygulama çalışmıyor.
Windows7 64bit kullanıcısıyım.
çözüm üretiyorum autorun virüs programı yada system programları tarafından kapatılmış olabilir bu yüzden gelmez bilgisayarımdan bak modemin içi gözüküyormu içine gir ordan çalıştırmayı dene umarım anlatabildim.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Müşteri hizmetlerini ara. En garantisi o.

mebeyce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Prevx diye bir program onu medium risk malware olarak tanımlamıştı. Onu ve başka bir zararsız uygulamayı.
Dün akşam bu olaydan sonra Prevx'in bu listesinde AutoRun yoktu. Silmiş olabileceğini düşündüm. Prevx uygulamasını kaldırdım.
Vınn içini görebiliyorum. Erişimde sıkıntı yok. AutoRun orada da var. Yine yanıt yok.
Birkaç saat içinde çözemezsek sanırım müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıcam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba mebeyce aynı sorun bende de var sorunu çözdün mü? bana da yardımcı olursan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar vınım açılıyo ama baglan diyorum baglanmıyo basıyorum gene baglanmıyo