videoya otomatik altyazı nasıl eklerim?

bayallu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
arkadaslar merhaba, elimde ingilizce bir ders videosu var ve acilen oto altyazı ekleme gibi bir şey yapmam gerekiyor.(Youtube'da ki gibi) caption adlı bir program indirdim ama olmadı. bu konuda yardım edebilecek birisi var mı?

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Öncelikle Google'un Dökümanlar sesli metin özelliği var onu video'ya dinlet oraya otomatikman yazıyor , Yazdığını YouTube'a ekleyebilirsiniz. Onun dışında Vegas Pro 12 ve Adobe Premiere Pro CC öneriyorum.

bayallu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Öncelikle Google'un Dökümanlar sesli metin özelliği var onu video'ya dinlet oraya otomatikman yazıyor , Yazdığını YouTube'a ekleyebilirsiniz. Onun dışında Vegas Pro 12 ve Adobe Premiere Pro CC öneriyorum.
hepsini deneyeceğim şimdi, teşekkür ederim umarım olur

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Bunların dışında Yandex Çeviriyi kullanabilirsiniz.

bayallu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
gerçekten çok teşekkür ederim google doküman çok kaliteli bir iş çıkardı :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

son bir şey sorabilir miyim? videoyu liste dışı yada gizli olarak youtube a ekleyip dokümanlarda metne dönüştürdüğüm sesi otomatik senkronizasyon olacak şekilde video ya eklesem, daha sonra video yu izlediğimde oto. çevirme özelliğini açsam o zaman beklediğim bir sonuç olur mu peki?

Son düzenleme:

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
gerçekten çok teşekkür ederim google doküman çok kaliteli bir iş çıkardı :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

son bir şey sorabilir miyim? videoyu liste dışı yada gizli olarak youtube a ekleyip dokümanlarda metne dönüştürdüğüm sesi otomatik senkronizasyon olacak şekilde video ya eklesem, daha sonra video yu izlediğimde oto. çevirme özelliğini açsam o zaman beklediğim bir sonuç olur mu peki?
Tabiki ama videonuzu biraz %25 cıvarında yavaşlatıp çevirmenizi öneririm daha verimli olacaktır.