arkadaslar merhaba, elimde ingilizce bir ders videosu var ve acilen oto altyazı ekleme gibi bir şey yapmam gerekiyor.(Youtube'da ki gibi) caption adlı bir program indirdim ama olmadı. bu konuda yardım edebilecek birisi var mı?
hepsini deneyeceğim şimdi, teşekkür ederim umarım olurÖncelikle Google'un Dökümanlar sesli metin özelliği var onu video'ya dinlet oraya otomatikman yazıyor , Yazdığını YouTube'a ekleyebilirsiniz. Onun dışında Vegas Pro 12 ve Adobe Premiere Pro CC öneriyorum.
Rica ederim , iyi forumlar dilerim.hepsini deneyeceğim şimdi, teşekkür ederim umarım olur
Rica ederim , iyi forumlar dilerim.
bu arada videoyu youtube a eklemeyeceğim o kısımda yanlışlık olmuş sanırım, sadece ingilizce bir mp4 dosyamı kendim izlemek için altyazı eklemem gerekiyorRica ederim , iyi forumlar dilerim.
gerçekten çok teşekkür ederim google doküman çok kaliteli bir iş çıkardıBunların dışında Yandex Çeviriyi kullanabilirsiniz.
son bir şey sorabilir miyim? videoyu liste dışı yada gizli olarak youtube a ekleyip dokümanlarda metne dönüştürdüğüm sesi otomatik senkronizasyon olacak şekilde video ya eklesem, daha sonra video yu izlediğimde oto. çevirme özelliğini açsam o zaman beklediğim bir sonuç olur mu peki?Bunların dışında Yandex Çeviriyi kullanabilirsiniz.
Tabiki ama videonuzu biraz %25 cıvarında yavaşlatıp çevirmenizi öneririm daha verimli olacaktır.gerçekten çok teşekkür ederim google doküman çok kaliteli bir iş çıkardı)
Mesaj otomatik birleştirildi:
son bir şey sorabilir miyim? videoyu liste dışı yada gizli olarak youtube a ekleyip dokümanlarda metne dönüştürdüğüm sesi otomatik senkronizasyon olacak şekilde video ya eklesem, daha sonra video yu izlediğimde oto. çevirme özelliğini açsam o zaman beklediğim bir sonuç olur mu peki?