• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

videodaki logoyu kaldıran program var mı?

Dostlar, elimdeki videoların logosunu kaldırmak istiyorum ancak bir çok kişi orayı flu yap diyecektir ama ben kaldırmak istiyorum yani flu izi de görünmesin istiyorum. Buraya yazmadan önce biraz araştırdım ancak adam akıllı bilgi bulamadım eğer bildiğiniz program varsa yazarsanız sevinirim :xd

12- Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması yasaktır.
Crackli ve korsak ürünlere destek vermiyoruz.

12- Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması yasaktır.
Crackli ve korsak ürünlere destek vermiyoruz.
anladım pekı bakalım belki biri çıkar alternatif program sunar onu kullanırız bizde

LOGOyu silemezsin. Silebilseydin koymazlardi.

Videonun çok kısa bir bölümünde mevcutsa yapılabilir. Uzun veya videonun tamamını kapsıyorsa da yapılabilir.
Lakin her kare saniyede işlem yapımı gerektirir. Bunun için yazılım var mı ? Bilmiyorum. Lakin bu tarz bir işim olsa üstünü logoyla kapatır yola devam ederdim. Kaybedecek vaktim yok onla mı uğraşıcam.

Yazılım varmış ama durağan görüntülerde değil hareketli görüntülerde.