Video özelliği iyi olan kamera

Last-Shoot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalar bana video çözünürlüğü 640x480 yüksek olan bi fotoğraf makinası lazım bi türlü karar veremiyorum.
Bütçe 450 tl
kodak v1273 hoşuma gitti ama lensi kalitesiz felan dediler sizce kodak uygunmudur yoksa daha kaliteli bi makina var mı?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşalar bana video çözünürlüğü 640x480 yüksek olan bi fotoğraf makinası lazım

640x480 hiç yüksek bir çözünürlük değildir tam ekran yaptığın zaman vcd kalitesinden bile kötü olur ben Carl Zeis optikli bile çok fotograf makinası gördüm fotografta mükemmelken video kayıtta sınıfta kalan,

Last-Shoot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
640x480 hiç yüksek bir çözünürlük değildir tam ekran yaptığın zaman vcd kalitesinden bile kötü olur ben Carl Zeis optikli bile çok fotograf makinası gördüm fotografta mükemmelken video kayıtta sınıfta kalan,

Galiba yazım hatasından dolayı yanlış anlaşılma oldu asında 640x480'den yüksek olan demek istemiştim:)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
sana tavsiyem hangi marka ve model alırsan al dikkat etmen gereken en önemli noktalardan biriside makinanın yapacağı video kayıt formatı daha sonra bunları editlemek, dönüştürmek çok karmaşık bir hal alıyor hatta bazı camera kayıtlarını gerekli codec'ler olmadan windows bile açmıyor izlemek için