Video Düzenlemek için Program Önerisi?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba dostlar. Şimdi ben oyun videoları çekip yorumlayıp youtube'da kanalıma koymak istiyorum. Movimaker ile sesle oyun videosunu birleştirmeyi denedim oldu da ama kaydet diyince program hata vermeye başladı. (Bu arada vvide 20GB). MovieMaker'a benzer güzel bir program önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
Saygılarımla. :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Normal Sony Vegas Pro kullanırım daha önceden bu tarz bir program ile haşır neşir olmadıysanız kullanımı zor gelebilir ama videonuzu baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Onun dışında kullanımı kolay Camtasia yi önerebilirim video kesme , sesleri ile oynama , hızlandırma-yavaşlatma video üzerine resim koyma gibi işlemlerde işinizi görebilir.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Normal Sony Vegas Pro kullanırım daha önceden bu tarz bir program ile haşır neşir olmadıysanız kullanımı zor gelebilir ama videonuzu baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Onun dışında kullanımı kolay Camtasia yi önerebilirim video kesme , sesleri ile oynama , hızlandırma-yavaşlatma video üzerine resim koyma gibi işlemlerde işinizi görebilir.
Teşekkürler. Camtasia'yı bi' deneyeyim. :)