Video dolumunda sorun.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar,

Video yüklenirken biraz normal bir şekilde dolmakta ve sonrasinda birden dolup izlenilmemekte. Hani video dolarken internet koparda, videonun geri kalani dolu gösterilir fakat izlenilemez ya. Aynen o şekilde fakat internet kopmasi filan yok. Diger pc de bu sorun olusmazken bu pc de bu tur bir sorun yasamaktayim. Video sorunlu desek, diger pc de de sorun cikartir ama malesef diger pc de saglikli bir şekilde calismakta.

Sorun ne olabilir acaba?

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bahsettiğiniz durum genelde dir..izle.net te bendede oluyor. Sorun tarayıcıdan kaynaklı bir sorun diye biliyorum.Üzülecek bir durum yok rahat olabilirsiniz.:yes:

guman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bendede aynısı oluyo.bilgisyarla ilgili olduğunu düşünmüyorum .genede bilmiyorum olabilirde.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Aslında aynı durum bende de var. FF de oluyor bende. Önbelleğe almada problem oluyor. Önbelleği boşaltınca düzeliyor.

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Önbellegi hergün bosaltiyorum ama bir gelisme olmuyor. Arada iyi işliyor, cogu zaman soruna devam ediyor. Sürekli videoyu baştan doldurmaktan biktim. Farkli çözümleri olan var mi?

faruk_gs_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende de facebook videolarını izlerken oluyor. Önbellek iile alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü ben Ccleaner ile devamlı temizliyorum önbelleği. Sayfayı yeniliyorum, başka tarayıcıda açıyorum ama nafile o videoyu oynatmıyor bir yerden sonra.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben öyle yaptığı zaman sayfayı yeniliyorum geçiyor.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bende de bu durum aynı. dediğiniz gibi özellikle facebookta çok yavaş doluyor bazen ve yarıya bile gelmeden bitiyor video.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
tamamen kaynakla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü ben aynı andan çok sitede dolanıyorum birinde video izliyebiliyorum ama diğerinde sıkıntı yaşıyorum sorun bende olsa ikisindede izlememem gerekir.o yüzden dert edeceğin bir durum yok keyfine bak